06-10663984 info@bian-visagie.nl

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
92 berichten.
Metta Metta heeft geschreven op oktober 9, 2018 om 8:28 am
Bedankt voor de prachtige krullen en mooie make-up voor een bruiloft! Angela zag direct wat bij mij paste en ik heb me de hele dag een extra feestelijke versie van mezelf gevoeld. Nu alleen nog even zelf die perfecte kleur lipstick zien te vinden die zij direct uit een grote selectie pikte....
ANne ANne heeft geschreven op oktober 2, 2018 om 8:18 pm
Angela deed afgelopen september haar en make up voor mijn trouwdag voor mijzelf en mijn naaste familie en vrienden. Ik draag zelf eigenlijk nooit make up, maar Angela zorgde ervoor dat ik er als mijzelf uitzag, maar dan net een tikkeltje mooier natuurlijk ;). Ze was heel flexibel met alles regelen voor een drukke dag en ik vond het heel fijnd dat ze op de dag zelf en met de proef-make up/kapsel echt meedacht over wat mooi en praktisch was. Het haar en de make-up zijn de hele dag mooi gebleven :D. De ochtend zelf kwam ze aan huis met een vriendin en had geen enkele moeite om mee te komen in de chaos die de ochtend van een bruiloft markeert. Mijn moeder, zus, schoonzusjes, schoonmoeder en vriendinnen zagen er ook prachtig uit en vonden het heel leuk om hun haar en make-up bij Angela te doen.
Marlou Marlou heeft geschreven op augustus 2, 2018 om 7:23 pm
Wat heb ik kunnen stralen op mijn bruiloft door de mooie make-up! Het is de hele dag goed blijven zitten en het was nog mooier dan ik me had kunnen voorstellen! Ook bij mijn moeder en mijn zus zag het er prachtig uit! Ontzettend bedankt voor de goede zorgen! Liefs Marlou
Mieke Mieke heeft geschreven op juli 11, 2018 om 6:55 am
Dag Angela, wat vond ik het spannend! Want ik draag nooit make-up maar als moeder van de bruid wilde ik toch mijn mooiste zelf zijn. En wat is dat goed gelukt! Ik kreeg een prachtige natuurlijke make-up die me deed stralen. Deze is de gehele dag goed blijven zitten ondanks de hoge temperaturen en het heeft me geen moment gehinderd. Kortom, ik ben heel tevreden en wil je dan ook hartelijk danken.
Merissa Merissa heeft geschreven op juli 6, 2018 om 5:50 am
Dag Angela, bedankt voor de mooie natuurlijke make-up die je op onze bruiloft hebt gezet. Het was 30 graden maar het bleef zeker goed zitten, ook was ik zelf niet fit en behoorlijk ziek maar dat hebben de gasten niet kunnen zien aan mij! Bedankt!
Laura Laura heeft geschreven op juli 1, 2018 om 5:46 pm
Dag Angela, Hartstikke bedankt voor je prachtige visagie op onze bruiloft. Onze eerste ontmoeting liep even anders omdat ik niet door had dat die afspraak bij jouw op locatie was. Gelukkig had je de ruimte daar flexibel mee om te gaan en hadden we snel een stralende proef make up te pakken. Op de dag zelf was je stipt op tijd en voorzag je ook mijn vriend, moeder, zusje en vriendin van een prachtige (natuurlijke) make up. Ze zagen er prachtig uit en waren erg enthousiast. We hebben genoten van de dag en zitten nog steeds in een bubbel Xxx
Bianca Bianca heeft geschreven op juni 25, 2018 om 7:55 pm
23 juni gala haar en visagie door Angela laten doen voor een 12,5 jarige bruiloft. Heel erg tevreden over het resultaat. Mooi en natuurlijk, daarnaast was het ook gezellig! Superbedankt!
Gila Gila heeft geschreven op juni 6, 2018 om 7:47 pm
Mijn haar en make-up voor mn bruiloft door Angela laten doen. Ook met proef kapsel en make-up. Ik had aangegeven dat ik zelf nooit make-up draag en Angela hield hier goed rekening mee. Tijdens de proef sessie legde Angela al goed uit wat ze deed en waarom, dat beviel erg goed. Tijdens de bruiloft kreeg ik veel complimenten over mijn haar en make-up. Ik zag er echt nog uit als mezelf en daar was ik erg blij mee en het resultaat was erg mooi!
Marga (moeder van de bruid) Marga (moeder van de bruid) heeft geschreven op mei 28, 2018 om 7:07 pm
19 mei 2018 Veel complimenten hebben we gehad over de make-up. De bruid, zus, moeder en de bruidskinderen wat waren we mooi. Bedankt nogmaals.
Sanne Sanne heeft geschreven op mei 1, 2018 om 11:37 am
Angela heeft op mijn bruiloft mijn haar en make-up gedaan. Ze denkt met je mee, maar legt je absoluut geen dingen op. Ik heb uiteindelijk veel complimenten gehad. Verder is het erg gezellig als je bij haar op de toel zit. Al met al een fijne ervaring!
Lise Lise heeft geschreven op april 30, 2018 om 4:52 am
Als ceremoniemeester op een bruiloft wilde ik er graag mooi uit zien, en gelukkig kon ik aanhaken bij de visagie afspraak van de bruid bij Bian Visagie! Wat ontzettend fijn dat hier zo flexibel mee werd omgegaan, waardoor we beiden op tijd klaar waren. En het resultaat mocht er ook zeker zijn! Zelfs tot op het laatste moment, waarop de make-up eigenlijk al in de auto stond, moesten er toch nog laatste dingetjes bijgewerkt worden. Heel erg bedankt voor de goede zorgen en het mooie resultaat!
Marga Hendriks Marga Hendriks heeft geschreven op maart 21, 2018 om 9:37 pm
Heerlijke behandeing, iedereen vond dat ik er goed uitzag.

Oudere berichten

Open chat
Voor vragen ? Stuur mij een berichtje
Hoi
Wat leuk dat je contact met mij opneemt.
Het kan zijn dat het even duurt maar zodra het mogelijk is beantwoord ik jouw app.
Tot gauw!
Met stralende groet, Angela
Bian-Visagie