06-10663984 info@bian-visagie.nl

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
107 berichten.
Karin Karin schreef op december 30, 2023 om 3:52 pm
Wat was ik blij met jouw ideeën, jouw kennis en je kunde, je hebt me laten stralen op mijn bruiloft. Bij de proefmake-up wist je bijna meteen welke kleuren je moest gebruiken en luisterde je goed naar wat ik wel en niet wilde. Op de trouwdag zelf was je een rustpunt hier in huis en had je zelfs een doorzichtige paraplu meegenomen, omdat het zo'n slecht weer was. Superlief! Ik kreeg van iedereen die dag complimenten dat ik er zo mooi uitzag, en zo voelde ik mij ook. Mijn dochter van 14 had je lichtjes opgemaakt en ook zij straalde mede door jouw make-up. Dankjewel voor je bijdrage aan een fantastische dag!
Patterien Patterien schreef op november 11, 2023 om 12:31 pm
Angela heeft mijn haar en make-up gedaan voor mijn bruiloft. Tijdens de proefsessie stond ze open voor mijn ideeën en was ze eerlijk in wat wel en niet mooi zou staan bij mijn donkere haar en huid. Ze dacht goed mee in mijn wensen. Ik kon ook tussen de proefsessie en de bruiloft bij haar terecht. Op de dag van mijn bruiloft zorgde ze voor een ontspannen sfeer en maakte ze ook mijn moeder en een vriendin op. We waren allemaal erg verrast en blij met hoe mooi en stralend wij er uitzagen. Ikzelf voelde me echt een bruid en mijn haar en make-up hebben de hele dag goed gezeten. Zelfs mijn sluier zat muurvast. Bedankt Angela!
Christien Heinen Christien Heinen schreef op november 11, 2023 om 10:47 am
Angela heeft mijn make-up gedaan voor de bruiloft van onze dochter. Het resultaat was heel mooi! Mijn wenkbrauwen leken net echt. (Helaas heb ik door alopecia geen wenkbrauwen meer.) Daarnaast was het ook een gezellig en ontspannen begin van de dag!
Anke Verbraak Anke Verbraak schreef op oktober 28, 2023 om 5:58 pm
Carla en Angela sloegen hun handen ineen voor een workshop visagie met daarna een fotoshoot. Ik vind het allebei spannend, maar wil wel graag een mooie foto. De workshop visagie was top. Ik weet nu weer hoe ik mijn make-up moet aanbrengen en vooral hoe ik mijn ogen zo kan opmaken, dat ze ook achter mijn brillenglazen kunnen fonkelen. Ook de beautybag die we meekregen, was ontzettend leuk. Topmiddag gehad. Nu wachten op de foto's.
Rafaela Leite Rafaela Leite schreef op september 12, 2023 om 9:55 pm
Ik kwam bij Angela terecht via een andere visagiste. Door een lastminute afzegging moest ik 3 weken voor mijn bruiloft nog opzoek naar een visagiste. Angela was meteen heel behulpzaam en heeft haar best gedaan haar schema waar mogelijk om te zetten. Ik had geen tijd meer voor eem proefmake up, maar door voorbeelden kon ik aangeven wat ik in gedachten had. Op mijn huwelijksdag ging alles perfect. Angela maakte me super mooi op, ik wilde graag een natural look. Ook hielp ze me met mijn kapsel, en de make up van mijn zussen. In een woord top! En heel dankbaar dat ik nog zo kort dag terecht kon.
Carla Carla schreef op augustus 22, 2023 om 2:41 pm
Vandaag hebben mijn vriendin en ik een make-up workshop bij Angela gevolgd. Het was niet alleen heel gezellig, maar ook super leerzaam! Oude make-up routines moet je af en toe echt updaten, dat bleek maar weer eens haha! De praktische tips gaan we natuurlijk gelijk toepassen. Bedankt Angela voor de leuke ochtend die we bij jou hadden ♡♡
Lieke Lieke schreef op juli 28, 2023 om 11:50 am
Via een hele fijne proefsessie voor mijn make up en haar zijn we samen tot een heel mooi resultaat gekomen. Op de dag van de bruiloft zelf was het resultaat zelfs nog veel mooier, ik heb ontzettend kunnen stralen! daarnaast heeft Angela ook nog de make up voor 2 andere verzorgd en iedereen die ochtend geholpen met het haar. Angela zorgde voor een fijne rustige sfeer zo op de drukke ochtend, wat heel fijn was.
Patricia Patricia schreef op juli 27, 2023 om 7:24 pm
Angela heeft mijn make-up gedaan voor mijn trouwdag. Het resultaat was supermooi, de make-up voelde comfortabel en bleef de hele dag goed zitten. Zelfs met warm zomers weer en 29 graden! Tijdens de proefsessie en ook daarna heeft Angela me steeds tips gegeven en mijn vragen werden snel en adequaat beantwoord. Kortom bian-visagie is een aanrader voor aanstaande bruiden!
Samantha Samantha schreef op juli 16, 2023 om 10:24 am
Angela heeft mijn bruids make up en kapsel verzorgd. Ik wilde met name dat mijn ogen mooi zouden uitkomen. Angela heeft goed naar mijn wensen geluisterd. Op de dag zelf was ik prachtig, de sfeer was ontspannen. Mijn haar en make up is de hele dag goed blijven zitten. Ik heb me fantastisch en mooi gevoeld. Een echte bruid. Bedankt Angela! Jij hebt ervoor gezorgd dat ik kon stralen op onze bruiloft.
Mariëlle Mariëlle schreef op juli 2, 2023 om 7:27 pm
Voor mijn bruiloft heeft Angela de make-up van mijn moeder en mij verzorgd. Ik zag er, zoals ik zelf ook wilde, heel natuurlijk en mooi uit en ook mijn moeder zag er prachtig en stralend uit. We hebben beiden veel complimenten hierover gekregen. Ook aan het eind van de dag zat mijn make-up nog perfect. Ik kan dan ook iedereen aanraden om naar Angela te gaan voor een mooie look.
Evelien Evelien schreef op juni 29, 2023 om 8:19 pm
Angela heeft mijn haar en make-up gedaan voor mijn bruiloft. Tijdens de proefsessie geeft ze goed advies. Ze heeft er voor gezorgd dat ik er mooi uitzag die dag!
Karen Karen schreef op juni 9, 2023 om 7:52 pm
Angela heeft mijn haar en make-up verzorgd voor mijn bruiloft. Ze is erg professioneel, geïnteresseerd en gaf uitstekend advies voor wat het beste was voor mij op de grote dag. Ze had ook een heel fijn team meegenomen om het haar en make-up van mijn bruidspersoneel te doen. Al met al een fantastische keus voor je grote dag!
Marielle Marielle schreef op juni 8, 2023 om 10:12 am
Ik was dag gast bij een bruiloft. Angela heeft mijn make-up gedaan en het was prachtig! Bleef de hele dag en avond goed zitten. Ik heb niet hoeven bij te werken, heel erg blij mee!
Conny Conny schreef op mei 22, 2023 om 6:53 am
Moeder van de bruid. Dan wil je zo goed mogelijk voor de dag komen. Gelukkig kon ik mijn make-up en haren ook door Angela laten doen. En wát was ik daar blij mee! Professioneel, betrokken, geïnteresseerd en lief hoe zij te werk ging. Dank je wel Angela dat je mij hiermee met zoveel zelfvertrouwen deze mooie dag mede hebt laten beleven.!
Eske van Rijen Eske van Rijen schreef op mei 17, 2023 om 1:45 pm
Angela heeft mijn make-up verzorgd op mijn bruiloft. Het klopte helemaal. Angela is vriendelijk en denkt met je mee. Het resultaat was prachtig!
Astrid Astrid schreef op februari 15, 2023 om 7:50 am
Vandaag was de fotoshoot voor mijn nieuwe website. Angela heeft mijn haar supermooi gedaan en mij prachtige make up gegeven. Het was een ontspannen uurtje werk! Ik was heel blij met het resultaat.
Rianne Rianne schreef op februari 15, 2023 om 7:48 am
Ik heb Angela gevonden via internet Google, vorige week voor het eerst geweest voor de make up en super goed bevallen, Angela is een hele lieve spontane vrouw waar je je bij op je gemak voelt, flexibel qua dag en tijd, en ik zag er super mooi uit. Heel erg tevreden
Lysanne Leushuis - Heerkens Lysanne Leushuis - Heerkens schreef op januari 19, 2023 om 11:59 am
Angela heeft mijn bruidsmake up gedaan voor onze dag op 13 september 2022. Ze is ontzettend vriendelijk en heeft mij die dag super mooi opgemaakt. Je krijgt tips en tricks mee van haar en nog wat extra’s zodat het allemaal goed blijft zitten. Mijn make up heeft de hele dag goed gezeten. Daarnaast luistert ze goed naar je wensen en geeft je hierbij keuzes bij de proefmake up zodat je echt tevreden bent met je make up. Echt een topper!!
Toesja Klein Toesja Klein schreef op november 26, 2022 om 2:04 pm
Angela heeft nu voor de tweede keer mijn haar en make-up gedaan en ik ben super enthousiast. Ze luistert goed naar wat je wensen zijn, denkt mee en creert zo een verschijning die ik niet op mezelf vind lijken (positief gezien). Ik herken mijzelf niet meer als ik bij haar ben geweest en het is echt een boost voor mijn zelfvertrouwen. Wat een geweldige vrouw en professional. Super bedankt, ik raad haar iedereen aan bij een mooi feestje of bruiloft. Ik ben zo blij :D!!
Barbara van Gessel Barbara van Gessel schreef op november 21, 2022 om 10:20 am
Angela heeft me heen mooi opgemaakt voor de fotoshoot. Ze heeft me van te voren gevraagd hoe ik mijn haar wilde. De make-up paste goed bij mij. Ze heeft echt mijzelf mooi neergezet! Heel erg tevreden!

Oudere berichten

Open chat
Voor vragen ? Stuur mij een berichtje
Hoi
Wat leuk dat je contact met mij opneemt.
Het kan zijn dat het even duurt maar zodra het mogelijk is beantwoord ik jouw app.
Tot gauw!
Met stralende groet, Angela
Bian-Visagie