06-10663984 info@bian-visagie.nl

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
103 berichten.
Rafaela Leite Rafaela Leite schreef op september 12, 2023 om 9:55 pm
Ik kwam bij Angela terecht via een andere visagiste. Door een lastminute afzegging moest ik 3 weken voor mijn bruiloft nog opzoek naar een visagiste. Angela was meteen heel behulpzaam en heeft haar best gedaan haar schema waar mogelijk om te zetten. Ik had geen tijd meer voor eem proefmake up, maar door voorbeelden kon ik aangeven wat ik in gedachten had. Op mijn huwelijksdag ging alles perfect. Angela maakte me super mooi op, ik wilde graag een natural look. Ook hielp ze me met mijn kapsel, en de make up van mijn zussen. In een woord top! En heel dankbaar dat ik nog zo kort dag terecht kon.
Carla Carla schreef op augustus 22, 2023 om 2:41 pm
Vandaag hebben mijn vriendin en ik een make-up workshop bij Angela gevolgd. Het was niet alleen heel gezellig, maar ook super leerzaam! Oude make-up routines moet je af en toe echt updaten, dat bleek maar weer eens haha! De praktische tips gaan we natuurlijk gelijk toepassen. Bedankt Angela voor de leuke ochtend die we bij jou hadden ♡♡
Lieke Lieke schreef op juli 28, 2023 om 11:50 am
Via een hele fijne proefsessie voor mijn make up en haar zijn we samen tot een heel mooi resultaat gekomen. Op de dag van de bruiloft zelf was het resultaat zelfs nog veel mooier, ik heb ontzettend kunnen stralen! daarnaast heeft Angela ook nog de make up voor 2 andere verzorgd en iedereen die ochtend geholpen met het haar. Angela zorgde voor een fijne rustige sfeer zo op de drukke ochtend, wat heel fijn was.
Patricia Patricia schreef op juli 27, 2023 om 7:24 pm
Angela heeft mijn make-up gedaan voor mijn trouwdag. Het resultaat was supermooi, de make-up voelde comfortabel en bleef de hele dag goed zitten. Zelfs met warm zomers weer en 29 graden! Tijdens de proefsessie en ook daarna heeft Angela me steeds tips gegeven en mijn vragen werden snel en adequaat beantwoord. Kortom bian-visagie is een aanrader voor aanstaande bruiden!
Samantha Samantha schreef op juli 16, 2023 om 10:24 am
Angela heeft mijn bruids make up en kapsel verzorgd. Ik wilde met name dat mijn ogen mooi zouden uitkomen. Angela heeft goed naar mijn wensen geluisterd. Op de dag zelf was ik prachtig, de sfeer was ontspannen. Mijn haar en make up is de hele dag goed blijven zitten. Ik heb me fantastisch en mooi gevoeld. Een echte bruid. Bedankt Angela! Jij hebt ervoor gezorgd dat ik kon stralen op onze bruiloft.
Mariëlle Mariëlle schreef op juli 2, 2023 om 7:27 pm
Voor mijn bruiloft heeft Angela de make-up van mijn moeder en mij verzorgd. Ik zag er, zoals ik zelf ook wilde, heel natuurlijk en mooi uit en ook mijn moeder zag er prachtig en stralend uit. We hebben beiden veel complimenten hierover gekregen. Ook aan het eind van de dag zat mijn make-up nog perfect. Ik kan dan ook iedereen aanraden om naar Angela te gaan voor een mooie look.
Evelien Evelien schreef op juni 29, 2023 om 8:19 pm
Angela heeft mijn haar en make-up gedaan voor mijn bruiloft. Tijdens de proefsessie geeft ze goed advies. Ze heeft er voor gezorgd dat ik er mooi uitzag die dag!
Karen Karen schreef op juni 9, 2023 om 7:52 pm
Angela heeft mijn haar en make-up verzorgd voor mijn bruiloft. Ze is erg professioneel, geïnteresseerd en gaf uitstekend advies voor wat het beste was voor mij op de grote dag. Ze had ook een heel fijn team meegenomen om het haar en make-up van mijn bruidspersoneel te doen. Al met al een fantastische keus voor je grote dag!
Marielle Marielle schreef op juni 8, 2023 om 10:12 am
Ik was dag gast bij een bruiloft. Angela heeft mijn make-up gedaan en het was prachtig! Bleef de hele dag en avond goed zitten. Ik heb niet hoeven bij te werken, heel erg blij mee!
Conny Conny schreef op mei 22, 2023 om 6:53 am
Moeder van de bruid. Dan wil je zo goed mogelijk voor de dag komen. Gelukkig kon ik mijn make-up en haren ook door Angela laten doen. En wát was ik daar blij mee! Professioneel, betrokken, geïnteresseerd en lief hoe zij te werk ging. Dank je wel Angela dat je mij hiermee met zoveel zelfvertrouwen deze mooie dag mede hebt laten beleven.!
Eske van Rijen Eske van Rijen schreef op mei 17, 2023 om 1:45 pm
Angela heeft mijn make-up verzorgd op mijn bruiloft. Het klopte helemaal. Angela is vriendelijk en denkt met je mee. Het resultaat was prachtig!
Astrid Astrid schreef op februari 15, 2023 om 7:50 am
Vandaag was de fotoshoot voor mijn nieuwe website. Angela heeft mijn haar supermooi gedaan en mij prachtige make up gegeven. Het was een ontspannen uurtje werk! Ik was heel blij met het resultaat.
Rianne Rianne schreef op februari 15, 2023 om 7:48 am
Ik heb Angela gevonden via internet Google, vorige week voor het eerst geweest voor de make up en super goed bevallen, Angela is een hele lieve spontane vrouw waar je je bij op je gemak voelt, flexibel qua dag en tijd, en ik zag er super mooi uit. Heel erg tevreden
Lysanne Leushuis - Heerkens Lysanne Leushuis - Heerkens schreef op januari 19, 2023 om 11:59 am
Angela heeft mijn bruidsmake up gedaan voor onze dag op 13 september 2022. Ze is ontzettend vriendelijk en heeft mij die dag super mooi opgemaakt. Je krijgt tips en tricks mee van haar en nog wat extra’s zodat het allemaal goed blijft zitten. Mijn make up heeft de hele dag goed gezeten. Daarnaast luistert ze goed naar je wensen en geeft je hierbij keuzes bij de proefmake up zodat je echt tevreden bent met je make up. Echt een topper!!
Toesja Klein Toesja Klein schreef op november 26, 2022 om 2:04 pm
Angela heeft nu voor de tweede keer mijn haar en make-up gedaan en ik ben super enthousiast. Ze luistert goed naar wat je wensen zijn, denkt mee en creert zo een verschijning die ik niet op mezelf vind lijken (positief gezien). Ik herken mijzelf niet meer als ik bij haar ben geweest en het is echt een boost voor mijn zelfvertrouwen. Wat een geweldige vrouw en professional. Super bedankt, ik raad haar iedereen aan bij een mooi feestje of bruiloft. Ik ben zo blij :D!!
Barbara van Gessel Barbara van Gessel schreef op november 21, 2022 om 10:20 am
Angela heeft me heen mooi opgemaakt voor de fotoshoot. Ze heeft me van te voren gevraagd hoe ik mijn haar wilde. De make-up paste goed bij mij. Ze heeft echt mijzelf mooi neergezet! Heel erg tevreden!
Valleria Torres Koster-Morelli Valleria Torres Koster-Morelli schreef op oktober 27, 2022 om 8:37 am
Angela is geweldig. Eergisteren ben ik getrouwd en heb Angela gevonden voor mijn Visagie maar ook voor mijn dochter. Contact verliep erg goed, ze adviseerde goed en alles is volgens afspraak gelukt. Daarnaast dacht ze steeds mee en gaf tips voor mij en mijn dochter. De dag zelf zag ik er prachtig uit, zo mooi gedaan. Elke keer als ik even langs een spiegel liep dacht ik WOW! Bedankt Angela je was super voor ons! Groetjes Valleria
Susanne Susanne schreef op september 6, 2022 om 1:42 pm
Een bruiloft van een goede vriendin leek me een mooie gelegenheid om mezelf eens te verwennen met professionele makeup en haar en kwam zo bij Angela terecht. Ik doe zelf vrij weinig aan makeup en maakte me wat zorgen dat ik me niet comfortabel zou voelen. Maar dat was helemaal niet het geval. Angela heeft vantevoren al fotos gevraagd van wat ik wilde en we hebben samen verder besproken wat misschien leuk zou staan. Ze geeft daarbij ook tips en legt uit wat ze doet wat erg handig is. Verder was het gezellig kletsen 🙂 en kon ik dus met hele mooie makeup en haar naar de bruiloft. Ondanks het warme weer bleef het allemaal goed zitten. Blije klant hier dus 🙂
Katja Katja schreef op september 2, 2022 om 5:49 pm
Als getuige op de bruiloft van mijn beste vriendin wou ik er gisteren verzorgd uitzien naast de stralende bruid, en dat is zeker gelukt! Met mijn dunne haar, waarin krullen snel uitzakken, was ik bang dat er weinig mogelijk was. Maar Angela luistert goed naar je wensen en zet dit om naar een prachtig eindresultaat. Aan het einde van het feest zat mijn haar nog altijd prachtig in model! Ook de make up bleef mooi zitten, terwijl het toch behoorlijk warm was met het zonnetje erbij. Ontzettend bedankt Angela!
Desiree Desiree schreef op augustus 8, 2022 om 6:11 pm
Afgelopen weekend mijn make (to go) en haar laten doen door Angela voor een bruidfeest als gast. Angela luisterd goed naar wat je wensen zijn. Alles pakte precies zo uit als wat ik haar had toegestuurd en in mijn hoofd had. Het zag er prachtig uit en maakte de outfit echt af. De hele dag is alles perfect blijven zitten ondanks de hitte. Super blij mee. Zeker een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar!!

Oudere berichten

Open chat
Voor vragen ? Stuur mij een berichtje
Hoi
Wat leuk dat je contact met mij opneemt.
Het kan zijn dat het even duurt maar zodra het mogelijk is beantwoord ik jouw app.
Tot gauw!
Met stralende groet, Angela
Bian-Visagie