Gastenboek

Het gastenboek is vernieuwd! Berichten uit het oude gastenboek kunt u lezen door op de link “Oudere berichten” te klikken.
Hieronder kunt een bericht achterlaten in ons nieuwe gastenboek.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
5 berichten.
Gila Gila schreef op juni 6, 2018 om 7:47 pm:
Mijn haar en make-up voor mn bruiloft door Angela laten doen. Ook met proef kapsel en make-up. Ik had aangegeven dat ik zelf nooit make-up draag en Angela hield hier goed rekening mee. Tijdens de proef sessie legde Angela al goed uit wat ze deed en waarom, dat beviel erg goed. Tijdens de bruiloft kreeg ik veel complimenten over mijn haar en make-up. Ik zag er echt nog uit als mezelf en daar was ik erg blij mee en het resultaat was erg mooi!
Marga (moeder van de bruid) Marga (moeder van de bruid) schreef op mei 28, 2018 om 7:07 pm:
19 mei 2018 Veel complimenten hebben we gehad over de make-up. De bruid, zus, moeder en de bruidskinderen wat waren we mooi. Bedankt nogmaals.
Sanne Sanne schreef op mei 1, 2018 om 11:37 am:
Angela heeft op mijn bruiloft mijn haar en make-up gedaan. Ze denkt met je mee, maar legt je absoluut geen dingen op. Ik heb uiteindelijk veel complimenten gehad. Verder is het erg gezellig als je bij haar op de toel zit. Al met al een fijne ervaring!
Lise Lise schreef op april 30, 2018 om 4:52 am:
Als ceremoniemeester op een bruiloft wilde ik er graag mooi uit zien, en gelukkig kon ik aanhaken bij de visagie afspraak van de bruid bij Bian Visagie! Wat ontzettend fijn dat hier zo flexibel mee werd omgegaan, waardoor we beiden op tijd klaar waren. En het resultaat mocht er ook zeker zijn! Zelfs tot op het laatste moment, waarop de make-up eigenlijk al in de auto stond, moesten er toch nog laatste dingetjes bijgewerkt worden. Heel erg bedankt voor de goede zorgen en het mooie resultaat!
Marga Hendriks Marga Hendriks schreef op maart 21, 2018 om 9:37 pm:
Heerlijke behandeing, iedereen vond dat ik er goed uitzag.
Oudere berichten