Gastenboek

Het gastenboek is vernieuwd! Berichten uit het oude gastenboek kunt u lezen door op de link “Oudere berichten” te klikken.
Hieronder kunt een bericht achterlaten in ons nieuwe gastenboek.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
46 berichten.
Angelique van Geest - Houtveen Angelique van Geest - Houtveen heeft geschreven op september 21, 2020 om 1:47 pm:
Ik ben zo blij met Angela geweest. Wij hebben onze trouwdag moeten verzetten en mijn andere visagie kon niet mee. Ik belde Angela en zij kon. Bij de proefkapsel/make up was het heel gezellig en ontspannen. Angela voelt goed aan hoe iemand is en past hier dan ook de make-up op aan. Ook bij het haar hebben e op het laatst nog wat aangepast en dit vond ze helemaal niet erg. Op de dag zelf was het fijn dat Angela rust uitstraalt en lekker gaat kletsen met mij. Ook toen ik klaar was en opgehaald werd, heb ik Angela niet kunnen bedanken omdat ik weg moest. Ik kreeg van angela een appje en dat was erg fijn. In ieder geval ik heb een super ervaring met Angela en heel erg bedankt!!
Femke Femke heeft geschreven op september 15, 2020 om 7:03 pm:
Op mijn trouwdag heeft Angela mijn make-up geweldig verzorgd. Ze is heel goed voorbereid; alles tot in de puntjes geregeld. Daarnaast straalt ze rust en vertrouwen uit, eigenlijk was er meteen al een klik vanaf her moment van de proef make-up. Ze is niet alleen heel professioneel, maar je voelt je ook op je gemak bij haar. Ze heeft alle aandacht voor je en laat je schitteren op je huwelijksdag. Je merkt dat ze heel gedreven is en plezier heeft in haar vak als visagiste. Ze let op alle details en is pas tevreden als jij zelf tevreden bent. De make-up is de hele dag prachtig blijven zitten en ik heb veel complimenten gekregen. Ook mijn moeder zag er fantastisch uit door de mooie make-up. Heel erg bedankt Angela voor jouw bijdrage aan één van de mooiste dagen uit mijn leven!
Marinke Marinke heeft geschreven op september 13, 2020 om 8:55 am:
Angela luistert heel goed naar je wensen. Ze heeft perfect mijn ideeën en plaatjes van Pinterest vertaald naar een prachtig bruidskapsel en make-up. Angela straalt rust uit, maar werkt tegelijk heel snel en zorgvuldig. En alles is de hele dag perfect blijven zitten! Ook mijn zus heeft ze op de dag zelf prachtig opgemaakt naar haar wensen. Dankjewel Angela!
Karlijn Karlijn heeft geschreven op september 12, 2020 om 5:29 pm:
Op mijn trouwdag zijn ik en een aantal familieleden prachtig opgemaakt door Angela! Het zag er (de hele dag) prachtig uit en er is perfect op de persoon afgemeten wat het mooist zou staan. Zoals we meerdere keren tegen elkaar hebben gezegd: je bent nog steeds jezelf, maar dan de mooiste versie van jezelf. Bedankt!
Elisa Paashuis Sterrenberg Elisa Paashuis Sterrenberg heeft geschreven op februari 11, 2020 om 9:11 pm:
Hai Angela. Ik wil je bedanken voor het mooie make up op onze trouwdag. Echt prachtig en ook names mijn schoonzusje. Kon het niet beter treffen. Heel veel liefs elisa en hopelijk tot snel.
anne anne heeft geschreven op november 18, 2019 om 6:38 pm:
Op 16 november 2019 ben ik getrouwd en Angela heeft er voor gezorgd dat ik er de hele dag stralend uitzag. Twee weken voor de datum hebben we een proef make-up en kapsel bedacht. Uiteindelijk op de dag zelf wilde ik toch iets meer volume in mijn kapsel dus heeft ze er zonder moeite ook nog een steng nep haar in verwerkt. Het zat echt prachtig en super stevig, heb er de hele dag niks aan hoeven doen. De make-up hebben we gedaan zoals afgesproken en die bleef de hele dag mooi zitten. Ze heeft mijn moeder ook opgemaakt en die zag er ook prachtig uit. Angela bedankt
Gisela Gisela heeft geschreven op november 9, 2019 om 7:21 pm:
Voor een bruiloft was ik op zoek naar een visagiste. Aangezien ik daggast was wilde ik wel goed in de make up zitten. Via Google kwam ik bij BIAN terecht. Angela vroeg mij wat ik wilde en dacht met mij mee. Het was geen probleem als ik de make up wat zwaarder willen, dit deden we samen totdat ik tevreden was. Natuurlijk adviseerde zij mij hier ook in. Hele fijne samenwerking. Hartstikke bedankt Angela.
Joëlle Joëlle heeft geschreven op oktober 29, 2019 om 9:30 am:
Voor mijn bruiloft op 19-09-2019 heeft Angela mijn haar en makeup verzorgd. Ik ben ontzettend blij met het resultaat! Tijdens de proefsessie was het even zoeken naar het juiste kapsel en makeup en wat ik precies wilde. Ik heb zelfs via de mail nog wat aangepast. Gelukkig begreep Angela goed wat bij mij paste, denkt zij goed mee en is het daardoor uiteindelijk allemaal perfect geworden. Het is fijn dat Angela zich vooraf verdiept in het kapsel en makeup zodat zij goed voorbereid is op de dag zelf! Dat geeft rust en vertrouwen. Mijn haar heeft ook de hele dag in de krul gezeten wat uitzonderlijk is voor mijn slappe dunne haar;) Bedankt dat je mij zo mooi hebt gemaakt Angela!
Esther Esther heeft geschreven op oktober 10, 2019 om 7:35 am:
Voor mijn werk had ik een fotoshoot voor foto's op de website. Ik zocht iemand om mijn make-up hiervoor te verzorgen omdat ik snel last heb van een glimmende huid. Via google "make-up to go" kwam ik op de site van bian-visagie uit. Direct een afspraak gemaakt. Dat ging heel makkelijk en snel. Op de dag van de fotoshoot hartelijk ontvangen door Angela. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie heeft ze me voorzien van een hele mooie make-up passend bij mijn kleding en bij mij. Ik was erg blij met het resultaat. Niet alleen aandacht voor de make-up maar ook voor het haar. Ze stelde me op mijn gemak en gaf ook tips hoe je een fotoshoot het best kan doen. De fotoshoot is goed verlopen en het eindresultaat mag er zijn. Angela heel veel dank.
Emy Emy heeft geschreven op oktober 9, 2019 om 10:02 pm:
Op 6 september was onze trouwdag! Ik kende Angela al een beetje, doordat ik al een paar keer een workshop bij haar had gedaan. Dit was ook de rede dat ik vroeg of zij mijn bruidsmake-up wilde doen. Het voelde dus heel vertrouwd. Mijn make-up heeft er de hele dag goed op gezeten. Angela, bedankt dat je hebt mee geholpen aan deze bijzondere dag voor ons.
Sandra Sandra heeft geschreven op oktober 5, 2019 om 10:40 am:
Het lijkt al weer eeuwen geleden, en toch is het nog maar een paar weken geleden dat Angela ervoor gezorgd heeft dat ik een hele dag een stralende bruid kon zijn. Twee weken voor onze bruiloft een proef gedaan en naar aanleiding van de gpfeedback heeft Angela een paar kleine aanpassingen gedaan. Omdat ik lang en zwaar haar heb heeft Angela veel research gedaan om ervoor te zorgen dat mijn kapsel zolang mogelijk mooi bleef zitten en dat is gelukt! Angela zorgt ervoor dat je als bruid rustig en ontspannen kunt beginnen aan de mooiste dag. Jouw tips hebben er zeker aan bijgedragen dat mijn haar en make-up er e hele dag top uitzagen. Lieve Angela enorm bedankt voor het meedenken, je enthousiasme en al het werk. Mede dankzij jou was ik de hele dag een stralende bruid.
Sanne Sanne heeft geschreven op september 24, 2019 om 4:57 pm:
21-09-2019 Zijn Bas en ik in het huwelijksbootje gestapt. Angela heeft die dag mijn make-up verzorgd. Paar weken vooraf heb ik een afspraak gehad met Angela voor mijn proef make-up. Angela heeft tijdens dit moment al mijn wensen genoteerd. Heeft hier ook duidelijk gehoor aan gegeven. Niks is te gek en niks is vreemd. Mijn wens om mezelf te laten zien zoals ik ben. Dit heeft Angela heel duidelijk laten zien. Ook qua tijd is Angela heel flexibel en zorgt ervoor dat je je niet gestrest hoeft te voelen. Top!! Angela ik wil je heel erg bedanken voor het mooie resultaat op deze mooie dag!!
Marijke Marijke heeft geschreven op september 23, 2019 om 8:42 am:
Op 20 september 2019 zijn mijn man en ik getrouwd. Angela heeft goed met ons meegedacht want ze had die dag al een afspraak staan. Door wat te schuiven in de tijden heeft ze iedereen kunnen helpen. Angela heeft mijn make-up en mijn haar gedaan en dit alles zo mooi en natuurlijk. Het is ook zonder problemen de hele dag blijven zitten. De rust waarmee ze je opmaakt tot in de perfectie en natuurlijk luistert ze naar je wensen. Angela bedankt ik heb me de hele dag super gevoeld, je bent een vakvrouw maar ook een schat.
Mitzy Mitzy heeft geschreven op september 21, 2019 om 5:34 pm:
Op 6 september 2019 zijn mijn man en ik getrouwd. Angela heeft de make up van mij, mijn moeder en mijn tante verzorgd. Ze nam rustig de tijd voor ons en waar wij extra wensen hadden werd dit meteen uitgevoerd. Ze is zeer professioneel en ze weet wat er bij je past! Uiteindelijk heb ik die dag veel complimenten gehad over m’n make up en ik voelde mij dan ook echt stralen!
Marliek Marliek heeft geschreven op september 21, 2019 om 8:16 am:
Op 19-09-2019 ben ik getrouwd. Wat vooraf ging waren heel veel zenuwen. Ook een bruids proefkapsel en make-up werd een week vooraf gedaan. Angela neemt echt de tijd voor je, luistert naar al je wensen. Vraagt of het echt goed is en geen twijfels hebt. Op de dag zelf heeft Angela ook echt de tijd genomen. Ze heeft mijn haar heel netjes gedaan en de make-up ook. Het heeft de hele dag netjes erop gezeten. Ook onze dochter zag er uit als een klein prinsesje. Wij zijn Angela erg dankbaar voor een bijdrage van onze onvergetelijke dag!
Marjolein Wijnveld Marjolein Wijnveld heeft geschreven op september 19, 2019 om 4:36 am:
Wat zo fijn is aan Angela, naast dat ze je make-up tot in de puntjes verzorgd, is dat ze alles met een persoonlijke touch doet. Ik voelde me gelijk op me gemak, ze denkt fijn met je mee en op de dag zelf heeft ze me enorm geholpen. Het gaat verder dan make-up en kapsel. Mede met haar rust, kennis en gedrevenheid heeft ze mijn dag onvergetelijk gemaakt!
Aukje Aukje heeft geschreven op september 17, 2019 om 9:30 pm:
14 september 2019 zijn mijn man en ik getrouwd. Vanaf het moment dat ik door angela was opgemaakt heb ik me prachtig gevoeld en door de fijne tips is dat de rest van de dag zo gebleven. Heel de dag door ontzettend veel complimentjes gehad, waaronder een nichtje die vond dat ik eruit zag als elsa!! Dank je wel angela dat je ervoor hebt gezorgd dat ik me de hele dag zo heb gevoeld. Aukje
Roxanne Roxanne heeft geschreven op augustus 10, 2019 om 10:49 am:
Op 13 juli heeft Angela mijn haar en make-up verzorgd voor mijn trouwdag. Het zag er prachtig uit. Ook het haar van mijn dochter heeft ze verzorgd en wat zag ze eruit als een prinsesje. Angela zorgt voor rust in de ochtend, precies hetgeen wat je nodig hebt op JOUW dag. Ik had mijn make-up nog geen half uur op en het eerste emotionele moment was al aangebroken. Na wat tranen, zat mijn make-up nog perfect en toen wist ik, de rest van de dag hoef ik mij hier geen druk om te maken. Lieve Angela, bedankt voor al het werk, ook tijdens de voorbereidingen, want je hebt mijn (onnodige) zorgen van tevoren weggenomen zodat ik op de dag zelf alle vertrouwen had in jou.
Irene Irene heeft geschreven op juli 22, 2019 om 9:05 am:
Angela heeft voor mijn trouwdag mijn make-up en haar gedaan. Prachtig en natuurlijk opgemaakt waarbij de make-up en mijn haar de hele dag goed bleef zitten ondanks de hitte van 33 graden! Mijn haar zat zo mooi!Fijn is het dat Angela tips geeft om ervoor te zorgen dat je make-up en haar de hele dag mooi blijft zitten en ze bleef er nog iets langer bij tot ik mijn echtgenoot ging ontmoeten om te kijken of alles goed bleef zitten. Als er een noodgeval zou zijn dan kon ik haar die dag bereiken wat een fijn gevoel is. Kortom ze heeft mijn dag fantastisch gemaakt! Dankje Angela voor alles!
Melissa Schoenmakers Melissa Schoenmakers heeft geschreven op juli 16, 2019 om 10:34 pm:
Beste Angela, Nogmaals hartelijk bedankt voor de gezellige, feestelijke maar vooral leerzame middag. Mijn moeder heeft een geweldige dag gehad voor haar 50e verjaardag! Iedereen heeft er veel van opgestoken en we hebben veel plezier gehad!
Oudere berichten
Open chat
Hoi
Wat leuk dat je contact met mij opneemt.
Het kan zijn dat het even duurt maar zodra het mogelijk is beantwoord ik jouw app.
Tot gauw!
Met stralende groet, Angela
Bian-Visagie