06-10663984 info@bian-visagie.nl

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
103 berichten.
Karlijn Karlijn schreef op september 12, 2020 om 5:29 pm
Op mijn trouwdag zijn ik en een aantal familieleden prachtig opgemaakt door Angela! Het zag er (de hele dag) prachtig uit en er is perfect op de persoon afgemeten wat het mooist zou staan. Zoals we meerdere keren tegen elkaar hebben gezegd: je bent nog steeds jezelf, maar dan de mooiste versie van jezelf. Bedankt!
Elisa Paashuis Sterrenberg Elisa Paashuis Sterrenberg schreef op februari 11, 2020 om 9:11 pm
Hai Angela. Ik wil je bedanken voor het mooie make up op onze trouwdag. Echt prachtig en ook names mijn schoonzusje. Kon het niet beter treffen. Heel veel liefs elisa en hopelijk tot snel.
anne anne schreef op november 18, 2019 om 6:38 pm
Op 16 november 2019 ben ik getrouwd en Angela heeft er voor gezorgd dat ik er de hele dag stralend uitzag. Twee weken voor de datum hebben we een proef make-up en kapsel bedacht. Uiteindelijk op de dag zelf wilde ik toch iets meer volume in mijn kapsel dus heeft ze er zonder moeite ook nog een steng nep haar in verwerkt. Het zat echt prachtig en super stevig, heb er de hele dag niks aan hoeven doen. De make-up hebben we gedaan zoals afgesproken en die bleef de hele dag mooi zitten. Ze heeft mijn moeder ook opgemaakt en die zag er ook prachtig uit. Angela bedankt
Gisela Gisela schreef op november 9, 2019 om 7:21 pm
Voor een bruiloft was ik op zoek naar een visagiste. Aangezien ik daggast was wilde ik wel goed in de make up zitten. Via Google kwam ik bij BIAN terecht. Angela vroeg mij wat ik wilde en dacht met mij mee. Het was geen probleem als ik de make up wat zwaarder willen, dit deden we samen totdat ik tevreden was. Natuurlijk adviseerde zij mij hier ook in. Hele fijne samenwerking. Hartstikke bedankt Angela.
Joëlle Joëlle schreef op oktober 29, 2019 om 9:30 am
Voor mijn bruiloft op 19-09-2019 heeft Angela mijn haar en makeup verzorgd. Ik ben ontzettend blij met het resultaat! Tijdens de proefsessie was het even zoeken naar het juiste kapsel en makeup en wat ik precies wilde. Ik heb zelfs via de mail nog wat aangepast. Gelukkig begreep Angela goed wat bij mij paste, denkt zij goed mee en is het daardoor uiteindelijk allemaal perfect geworden. Het is fijn dat Angela zich vooraf verdiept in het kapsel en makeup zodat zij goed voorbereid is op de dag zelf! Dat geeft rust en vertrouwen. Mijn haar heeft ook de hele dag in de krul gezeten wat uitzonderlijk is voor mijn slappe dunne haar;) Bedankt dat je mij zo mooi hebt gemaakt Angela!
Esther Esther schreef op oktober 10, 2019 om 7:35 am
Voor mijn werk had ik een fotoshoot voor foto's op de website. Ik zocht iemand om mijn make-up hiervoor te verzorgen omdat ik snel last heb van een glimmende huid. Via google "make-up to go" kwam ik op de site van bian-visagie uit. Direct een afspraak gemaakt. Dat ging heel makkelijk en snel. Op de dag van de fotoshoot hartelijk ontvangen door Angela. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie heeft ze me voorzien van een hele mooie make-up passend bij mijn kleding en bij mij. Ik was erg blij met het resultaat. Niet alleen aandacht voor de make-up maar ook voor het haar. Ze stelde me op mijn gemak en gaf ook tips hoe je een fotoshoot het best kan doen. De fotoshoot is goed verlopen en het eindresultaat mag er zijn. Angela heel veel dank.
Emy Emy schreef op oktober 9, 2019 om 10:02 pm
Op 6 september was onze trouwdag! Ik kende Angela al een beetje, doordat ik al een paar keer een workshop bij haar had gedaan. Dit was ook de rede dat ik vroeg of zij mijn bruidsmake-up wilde doen. Het voelde dus heel vertrouwd. Mijn make-up heeft er de hele dag goed op gezeten. Angela, bedankt dat je hebt mee geholpen aan deze bijzondere dag voor ons.
Sandra Sandra schreef op oktober 5, 2019 om 10:40 am
Het lijkt al weer eeuwen geleden, en toch is het nog maar een paar weken geleden dat Angela ervoor gezorgd heeft dat ik een hele dag een stralende bruid kon zijn. Twee weken voor onze bruiloft een proef gedaan en naar aanleiding van de gpfeedback heeft Angela een paar kleine aanpassingen gedaan. Omdat ik lang en zwaar haar heb heeft Angela veel research gedaan om ervoor te zorgen dat mijn kapsel zolang mogelijk mooi bleef zitten en dat is gelukt! Angela zorgt ervoor dat je als bruid rustig en ontspannen kunt beginnen aan de mooiste dag. Jouw tips hebben er zeker aan bijgedragen dat mijn haar en make-up er e hele dag top uitzagen. Lieve Angela enorm bedankt voor het meedenken, je enthousiasme en al het werk. Mede dankzij jou was ik de hele dag een stralende bruid.
Sanne Sanne schreef op september 24, 2019 om 4:57 pm
21-09-2019 Zijn Bas en ik in het huwelijksbootje gestapt. Angela heeft die dag mijn make-up verzorgd. Paar weken vooraf heb ik een afspraak gehad met Angela voor mijn proef make-up. Angela heeft tijdens dit moment al mijn wensen genoteerd. Heeft hier ook duidelijk gehoor aan gegeven. Niks is te gek en niks is vreemd. Mijn wens om mezelf te laten zien zoals ik ben. Dit heeft Angela heel duidelijk laten zien. Ook qua tijd is Angela heel flexibel en zorgt ervoor dat je je niet gestrest hoeft te voelen. Top!! Angela ik wil je heel erg bedanken voor het mooie resultaat op deze mooie dag!!
Marijke Marijke schreef op september 23, 2019 om 8:42 am
Op 20 september 2019 zijn mijn man en ik getrouwd. Angela heeft goed met ons meegedacht want ze had die dag al een afspraak staan. Door wat te schuiven in de tijden heeft ze iedereen kunnen helpen. Angela heeft mijn make-up en mijn haar gedaan en dit alles zo mooi en natuurlijk. Het is ook zonder problemen de hele dag blijven zitten. De rust waarmee ze je opmaakt tot in de perfectie en natuurlijk luistert ze naar je wensen. Angela bedankt ik heb me de hele dag super gevoeld, je bent een vakvrouw maar ook een schat.
Mitzy Mitzy schreef op september 21, 2019 om 5:34 pm
Op 6 september 2019 zijn mijn man en ik getrouwd. Angela heeft de make up van mij, mijn moeder en mijn tante verzorgd. Ze nam rustig de tijd voor ons en waar wij extra wensen hadden werd dit meteen uitgevoerd. Ze is zeer professioneel en ze weet wat er bij je past! Uiteindelijk heb ik die dag veel complimenten gehad over m’n make up en ik voelde mij dan ook echt stralen!
Marliek Marliek schreef op september 21, 2019 om 8:16 am
Op 19-09-2019 ben ik getrouwd. Wat vooraf ging waren heel veel zenuwen. Ook een bruids proefkapsel en make-up werd een week vooraf gedaan. Angela neemt echt de tijd voor je, luistert naar al je wensen. Vraagt of het echt goed is en geen twijfels hebt. Op de dag zelf heeft Angela ook echt de tijd genomen. Ze heeft mijn haar heel netjes gedaan en de make-up ook. Het heeft de hele dag netjes erop gezeten. Ook onze dochter zag er uit als een klein prinsesje. Wij zijn Angela erg dankbaar voor een bijdrage van onze onvergetelijke dag!
Marjolein Wijnveld Marjolein Wijnveld schreef op september 19, 2019 om 4:36 am
Wat zo fijn is aan Angela, naast dat ze je make-up tot in de puntjes verzorgd, is dat ze alles met een persoonlijke touch doet. Ik voelde me gelijk op me gemak, ze denkt fijn met je mee en op de dag zelf heeft ze me enorm geholpen. Het gaat verder dan make-up en kapsel. Mede met haar rust, kennis en gedrevenheid heeft ze mijn dag onvergetelijk gemaakt!
Aukje Aukje schreef op september 17, 2019 om 9:30 pm
14 september 2019 zijn mijn man en ik getrouwd. Vanaf het moment dat ik door angela was opgemaakt heb ik me prachtig gevoeld en door de fijne tips is dat de rest van de dag zo gebleven. Heel de dag door ontzettend veel complimentjes gehad, waaronder een nichtje die vond dat ik eruit zag als elsa!! Dank je wel angela dat je ervoor hebt gezorgd dat ik me de hele dag zo heb gevoeld. Aukje
Roxanne Roxanne schreef op augustus 10, 2019 om 10:49 am
Op 13 juli heeft Angela mijn haar en make-up verzorgd voor mijn trouwdag. Het zag er prachtig uit. Ook het haar van mijn dochter heeft ze verzorgd en wat zag ze eruit als een prinsesje. Angela zorgt voor rust in de ochtend, precies hetgeen wat je nodig hebt op JOUW dag. Ik had mijn make-up nog geen half uur op en het eerste emotionele moment was al aangebroken. Na wat tranen, zat mijn make-up nog perfect en toen wist ik, de rest van de dag hoef ik mij hier geen druk om te maken. Lieve Angela, bedankt voor al het werk, ook tijdens de voorbereidingen, want je hebt mijn (onnodige) zorgen van tevoren weggenomen zodat ik op de dag zelf alle vertrouwen had in jou.
Irene Irene schreef op juli 22, 2019 om 9:05 am
Angela heeft voor mijn trouwdag mijn make-up en haar gedaan. Prachtig en natuurlijk opgemaakt waarbij de make-up en mijn haar de hele dag goed bleef zitten ondanks de hitte van 33 graden! Mijn haar zat zo mooi!Fijn is het dat Angela tips geeft om ervoor te zorgen dat je make-up en haar de hele dag mooi blijft zitten en ze bleef er nog iets langer bij tot ik mijn echtgenoot ging ontmoeten om te kijken of alles goed bleef zitten. Als er een noodgeval zou zijn dan kon ik haar die dag bereiken wat een fijn gevoel is. Kortom ze heeft mijn dag fantastisch gemaakt! Dankje Angela voor alles!
Melissa Schoenmakers Melissa Schoenmakers schreef op juli 16, 2019 om 10:34 pm
Beste Angela, Nogmaals hartelijk bedankt voor de gezellige, feestelijke maar vooral leerzame middag. Mijn moeder heeft een geweldige dag gehad voor haar 50e verjaardag! Iedereen heeft er veel van opgestoken en we hebben veel plezier gehad!
Nigar Nigar schreef op juli 14, 2019 om 8:55 pm
Ik heb Bian-Visagie gevonden via internet. Ik was op zoek naar iemand die op mijn bruiloft zowel mijn kapsel, als mijn make-up zou kunnen verzorgen. Het resultaat was precies zoals ik wilde. Angela luistert goed naar je wensen. Zij blijft ook doorgaan totdat je voor 100% tevreden bent en dat was ik ook. Nogmaals bedankt, Angela!
Jacodien Wien Jacodien Wien schreef op juni 24, 2019 om 5:16 pm
Toen ik op zoek was naar iemand die mijn make-up kon doen voor de bruiloft van onze zoon, zag ik een advertentie in de Betuwe van Bian-visagie. Gelukkig was er plek en werd er zelfs rekening gehouden met mijn wens T.a.v. de tijd toen een andere klant wilde schuiven. Ik ben mooi opgemaakt, tot ‘s avonds bleef alles netjes zitten. Ik ben heel tevreden.
Claassen Claassen schreef op juni 20, 2019 om 9:02 am
De dag dat je 50 wordt.rimpeltjes hier en daar☺ ik dacht voor deze speciale dag ga ik na een visagist angela kwam als eerste bij me op.lekker dichtbij en niet duur.ik kreeg een mooie makeover goed geslaagd👍 en het bleef de hele avond zitten angela bedankt.

Oudere berichten

Open chat
Voor vragen ? Stuur mij een berichtje
Hoi
Wat leuk dat je contact met mij opneemt.
Het kan zijn dat het even duurt maar zodra het mogelijk is beantwoord ik jouw app.
Tot gauw!
Met stralende groet, Angela
Bian-Visagie