06-10663984 info@bian-visagie.nl

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
112 berichten.
Iris Grootendorst - Olde Klieverik Iris Grootendorst - Olde Klieverik schreef op januari 27, 2021 om 4:12 pm
Angela, bedankt!! Je hebt er voor gezorgd dat mijn dag echt stralend was. Mijn make-up en haar zaten de hele dag echt fantastisch, vooraf was ik bang dat de krullen niet zouden blijven zitten, maar je hebt topwerk geleverd. Zeker nadat ik in de ochtend al champagne over mij heen kreeg, en alles nog bleef zitten, wist ik dat het goedkwam! Daarnaast vond ik het ook zeer prettig om je in de ochtend bij de voorbereidingen te hebben, je straalt rust uit en weet de familie op hun gemak te stellen. De hele dag heb ik zoveel complimenten gekregen over hoe fantastisch mijn haar en make-up zat. Maar ook het kletsen met jou was altijd een feestje. Angela is echt een schat, die zelfs in de weken na je bruiloft nog appt hoe het met je gaat. Ik kan je bij iedereen aanbevelen en weet zeker dat ik je in de toekomst weer zal vragen! Dankjewel!!
Danique Sanders Danique Sanders schreef op december 1, 2020 om 10:36 am
Angela heeft op mijn bruiloft 20.11.2020 mijn make-up verzorgd, en wat was ik blij dat ik haar heb gevraagd. Normaal gesproken draag ik bijna geen make-up en het past dan ook niet bij mij om mijn make-up over de top te laten doen. Dit heb ik haar verteld en ze heeft hier echt rekening mee gehouden. Ik voelde mij echt mooi op mijn bruiloft en kreeg erg veel complimenten. Ik kan niet anders dan Angela aanbevelen bij alle bride's to be. Ik weet zeker dat ik in de toekomst nog eens haar hulp in zal schakelen. Bedankt!
Gabrielle Langhout Gabrielle Langhout schreef op oktober 27, 2020 om 8:31 pm
Omdat ik een belangrijke en spannende afspraak voor mijn werk had heb ik online gezocht naar iemand die mij professioneel kon opmaken. Mijn 'make-up' bestaat al jaren uit een beetje mascara omdat mijn huid erg gevoelig is. Ik kwam via de site van Angela in contact met haar. We hadden gelijk een prettig contact. Uiteindelijk heb ik een privéles van Angela gehad om me zelf op te leren maken, met bijbehorende gevraagde adviezen wat aan te schaffen van Pupa om het zelf ook te kunnen. De werkafspraak was een groot succes, met dank aan mijn zelfverzekerde looks. Angela is ontzettend aardig, denkt mee, is de rust zelve (gemerkt toen ze haar en visagie heeft gedaan op de bruiloft van onze dochter) en sluit aan op wat ik als klant graag wilde. Bedankt Angela, ik heb veel van je geleerd!
Sabine van Stuijvenberg Sabine van Stuijvenberg schreef op oktober 27, 2020 om 6:52 am
Op 7 oktober ben ik getrouwd. Mijn eigen make-up zou ik zelf doen en een kennis zou mijn haar doen. Maar toen zei die kennis af, en zat ik even met mijn handen in het haar. Toevallig had mijn moeder net bij Angela make-up advies ingewonnen om zichzelf op te maken. Ik besloot ook bij Angela langs te gaan voor een proef kapsel, proef make-up en natuurlijk om te kijken of het klikte. En dat deed het! Angela is erg professioneel en weet wat ze doet. Ze luisterde goed naar mijn wensen en legde in detail uit hoe ze de make-up aanbracht en waarom. Op de bruiloft werkte ze hard om bij mij en mijn moeder het haar en make-up te doen. Ik zag er prachtig uit, voldoende make-up om mijn gezicht stralender te maken maar niet overdreven veel. En mijn haar zat prachtig. Zowel mijn haar als make-up bleven de hele dag goed zitten, zélf na een fotoshoot in de regen. Wat wil je nog meer? Ik voelde me prachtig en heb echt waar voor mijn geld gekregen. Voelde me op mijn gemak bij Angela en vond haar erg professioneel. Een aanrader voor alle bruiden die op hun trouwdag in de watten gelegd willen worden en er de hele dag prachtig uit willen zien.
Susan Susan schreef op oktober 16, 2020 om 1:23 pm
Samen met mijn puberdochter een make up workshop gevolgd bij Angela, geheel volgens de richtlijnen i.v.m. Corona, dat heeft ze perfect opgepakt !! We hadden van te voren fijn contact over wat wel en niet kon. Een leuke ervaring waarbij we beide geleerd hebben hoe we het beste onze huid kunnen verzorgen en onze make up kunnen opbrengen. Ook als je normaal gesproken weinig make up draagt, zoals wij, dan toch een goed advies. Al met al een leuk moeder-dochter uitje 🙂 bedankt Angela !
Ellen Ellen schreef op september 30, 2020 om 8:26 pm
Op mijn trouwdag heeft Angela mijn make-up verzorgd. Een paar weken van tevoren ben ik in Elst geweest en heeft ze de proef make-up gedaan. Het ene oog anders opgemaakt dan het andere, zodat ik kon kijken wat ik het mooist vond. Ik had er alle vertrouwen in. Ook op de grote dag zat de make-up de hele dag mooi, super! Angela straalt rust uit, wat ik echt nodig had. Stiekem was ik toch wel een beetje zenuwachtig. Heel erg bedankt Angela!
Angelique van Geest - Houtveen Angelique van Geest - Houtveen schreef op september 21, 2020 om 1:47 pm
Ik ben zo blij met Angela geweest. Wij hebben onze trouwdag moeten verzetten en mijn andere visagie kon niet mee. Ik belde Angela en zij kon. Bij de proefkapsel/make up was het heel gezellig en ontspannen. Angela voelt goed aan hoe iemand is en past hier dan ook de make-up op aan. Ook bij het haar hebben e op het laatst nog wat aangepast en dit vond ze helemaal niet erg. Op de dag zelf was het fijn dat Angela rust uitstraalt en lekker gaat kletsen met mij. Ook toen ik klaar was en opgehaald werd, heb ik Angela niet kunnen bedanken omdat ik weg moest. Ik kreeg van angela een appje en dat was erg fijn. In ieder geval ik heb een super ervaring met Angela en heel erg bedankt!!
Femke Femke schreef op september 15, 2020 om 7:03 pm
Op mijn trouwdag heeft Angela mijn make-up geweldig verzorgd. Ze is heel goed voorbereid; alles tot in de puntjes geregeld. Daarnaast straalt ze rust en vertrouwen uit, eigenlijk was er meteen al een klik vanaf her moment van de proef make-up. Ze is niet alleen heel professioneel, maar je voelt je ook op je gemak bij haar. Ze heeft alle aandacht voor je en laat je schitteren op je huwelijksdag. Je merkt dat ze heel gedreven is en plezier heeft in haar vak als visagiste. Ze let op alle details en is pas tevreden als jij zelf tevreden bent. De make-up is de hele dag prachtig blijven zitten en ik heb veel complimenten gekregen. Ook mijn moeder zag er fantastisch uit door de mooie make-up. Heel erg bedankt Angela voor jouw bijdrage aan één van de mooiste dagen uit mijn leven!
Marinke Marinke schreef op september 13, 2020 om 8:55 am
Angela luistert heel goed naar je wensen. Ze heeft perfect mijn ideeën en plaatjes van Pinterest vertaald naar een prachtig bruidskapsel en make-up. Angela straalt rust uit, maar werkt tegelijk heel snel en zorgvuldig. En alles is de hele dag perfect blijven zitten! Ook mijn zus heeft ze op de dag zelf prachtig opgemaakt naar haar wensen. Dankjewel Angela!
Karlijn Karlijn schreef op september 12, 2020 om 5:29 pm
Op mijn trouwdag zijn ik en een aantal familieleden prachtig opgemaakt door Angela! Het zag er (de hele dag) prachtig uit en er is perfect op de persoon afgemeten wat het mooist zou staan. Zoals we meerdere keren tegen elkaar hebben gezegd: je bent nog steeds jezelf, maar dan de mooiste versie van jezelf. Bedankt!
Elisa Paashuis Sterrenberg Elisa Paashuis Sterrenberg schreef op februari 11, 2020 om 9:11 pm
Hai Angela. Ik wil je bedanken voor het mooie make up op onze trouwdag. Echt prachtig en ook names mijn schoonzusje. Kon het niet beter treffen. Heel veel liefs elisa en hopelijk tot snel.
anne anne schreef op november 18, 2019 om 6:38 pm
Op 16 november 2019 ben ik getrouwd en Angela heeft er voor gezorgd dat ik er de hele dag stralend uitzag. Twee weken voor de datum hebben we een proef make-up en kapsel bedacht. Uiteindelijk op de dag zelf wilde ik toch iets meer volume in mijn kapsel dus heeft ze er zonder moeite ook nog een steng nep haar in verwerkt. Het zat echt prachtig en super stevig, heb er de hele dag niks aan hoeven doen. De make-up hebben we gedaan zoals afgesproken en die bleef de hele dag mooi zitten. Ze heeft mijn moeder ook opgemaakt en die zag er ook prachtig uit. Angela bedankt
Gisela Gisela schreef op november 9, 2019 om 7:21 pm
Voor een bruiloft was ik op zoek naar een visagiste. Aangezien ik daggast was wilde ik wel goed in de make up zitten. Via Google kwam ik bij BIAN terecht. Angela vroeg mij wat ik wilde en dacht met mij mee. Het was geen probleem als ik de make up wat zwaarder willen, dit deden we samen totdat ik tevreden was. Natuurlijk adviseerde zij mij hier ook in. Hele fijne samenwerking. Hartstikke bedankt Angela.
Joëlle Joëlle schreef op oktober 29, 2019 om 9:30 am
Voor mijn bruiloft op 19-09-2019 heeft Angela mijn haar en makeup verzorgd. Ik ben ontzettend blij met het resultaat! Tijdens de proefsessie was het even zoeken naar het juiste kapsel en makeup en wat ik precies wilde. Ik heb zelfs via de mail nog wat aangepast. Gelukkig begreep Angela goed wat bij mij paste, denkt zij goed mee en is het daardoor uiteindelijk allemaal perfect geworden. Het is fijn dat Angela zich vooraf verdiept in het kapsel en makeup zodat zij goed voorbereid is op de dag zelf! Dat geeft rust en vertrouwen. Mijn haar heeft ook de hele dag in de krul gezeten wat uitzonderlijk is voor mijn slappe dunne haar;) Bedankt dat je mij zo mooi hebt gemaakt Angela!
Esther Esther schreef op oktober 10, 2019 om 7:35 am
Voor mijn werk had ik een fotoshoot voor foto's op de website. Ik zocht iemand om mijn make-up hiervoor te verzorgen omdat ik snel last heb van een glimmende huid. Via google "make-up to go" kwam ik op de site van bian-visagie uit. Direct een afspraak gemaakt. Dat ging heel makkelijk en snel. Op de dag van de fotoshoot hartelijk ontvangen door Angela. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie heeft ze me voorzien van een hele mooie make-up passend bij mijn kleding en bij mij. Ik was erg blij met het resultaat. Niet alleen aandacht voor de make-up maar ook voor het haar. Ze stelde me op mijn gemak en gaf ook tips hoe je een fotoshoot het best kan doen. De fotoshoot is goed verlopen en het eindresultaat mag er zijn. Angela heel veel dank.
Emy Emy schreef op oktober 9, 2019 om 10:02 pm
Op 6 september was onze trouwdag! Ik kende Angela al een beetje, doordat ik al een paar keer een workshop bij haar had gedaan. Dit was ook de rede dat ik vroeg of zij mijn bruidsmake-up wilde doen. Het voelde dus heel vertrouwd. Mijn make-up heeft er de hele dag goed op gezeten. Angela, bedankt dat je hebt mee geholpen aan deze bijzondere dag voor ons.
Sandra Sandra schreef op oktober 5, 2019 om 10:40 am
Het lijkt al weer eeuwen geleden, en toch is het nog maar een paar weken geleden dat Angela ervoor gezorgd heeft dat ik een hele dag een stralende bruid kon zijn. Twee weken voor onze bruiloft een proef gedaan en naar aanleiding van de gpfeedback heeft Angela een paar kleine aanpassingen gedaan. Omdat ik lang en zwaar haar heb heeft Angela veel research gedaan om ervoor te zorgen dat mijn kapsel zolang mogelijk mooi bleef zitten en dat is gelukt! Angela zorgt ervoor dat je als bruid rustig en ontspannen kunt beginnen aan de mooiste dag. Jouw tips hebben er zeker aan bijgedragen dat mijn haar en make-up er e hele dag top uitzagen. Lieve Angela enorm bedankt voor het meedenken, je enthousiasme en al het werk. Mede dankzij jou was ik de hele dag een stralende bruid.
Sanne Sanne schreef op september 24, 2019 om 4:57 pm
21-09-2019 Zijn Bas en ik in het huwelijksbootje gestapt. Angela heeft die dag mijn make-up verzorgd. Paar weken vooraf heb ik een afspraak gehad met Angela voor mijn proef make-up. Angela heeft tijdens dit moment al mijn wensen genoteerd. Heeft hier ook duidelijk gehoor aan gegeven. Niks is te gek en niks is vreemd. Mijn wens om mezelf te laten zien zoals ik ben. Dit heeft Angela heel duidelijk laten zien. Ook qua tijd is Angela heel flexibel en zorgt ervoor dat je je niet gestrest hoeft te voelen. Top!! Angela ik wil je heel erg bedanken voor het mooie resultaat op deze mooie dag!!
Marijke Marijke schreef op september 23, 2019 om 8:42 am
Op 20 september 2019 zijn mijn man en ik getrouwd. Angela heeft goed met ons meegedacht want ze had die dag al een afspraak staan. Door wat te schuiven in de tijden heeft ze iedereen kunnen helpen. Angela heeft mijn make-up en mijn haar gedaan en dit alles zo mooi en natuurlijk. Het is ook zonder problemen de hele dag blijven zitten. De rust waarmee ze je opmaakt tot in de perfectie en natuurlijk luistert ze naar je wensen. Angela bedankt ik heb me de hele dag super gevoeld, je bent een vakvrouw maar ook een schat.
Mitzy Mitzy schreef op september 21, 2019 om 5:34 pm
Op 6 september 2019 zijn mijn man en ik getrouwd. Angela heeft de make up van mij, mijn moeder en mijn tante verzorgd. Ze nam rustig de tijd voor ons en waar wij extra wensen hadden werd dit meteen uitgevoerd. Ze is zeer professioneel en ze weet wat er bij je past! Uiteindelijk heb ik die dag veel complimenten gehad over m’n make up en ik voelde mij dan ook echt stralen!

Oudere berichten

Open chat
Voor vragen ? Stuur mij een berichtje
Hoi
Wat leuk dat je contact met mij opneemt.
Het kan zijn dat het even duurt maar zodra het mogelijk is beantwoord ik jouw app.
Tot gauw!
Met stralende groet, Angela
Bian-Visagie