Gastenboek

Het gastenboek is vernieuwd! Berichten uit het oude gastenboek kunt u lezen door op de link “Oudere berichten” te klikken.
Hieronder kunt een bericht achterlaten in ons nieuwe gastenboek.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
89 berichten.
Roxanne Roxanne heeft geschreven op augustus 10, 2019 om 10:49 am
Op 13 juli heeft Angela mijn haar en make-up verzorgd voor mijn trouwdag. Het zag er prachtig uit. Ook het haar van mijn dochter heeft ze verzorgd en wat zag ze eruit als een prinsesje. Angela zorgt voor rust in de ochtend, precies hetgeen wat je nodig hebt op JOUW dag. Ik had mijn make-up nog geen half uur op en het eerste emotionele moment was al aangebroken. Na wat tranen, zat mijn make-up nog perfect en toen wist ik, de rest van de dag hoef ik mij hier geen druk om te maken. Lieve Angela, bedankt voor al het werk, ook tijdens de voorbereidingen, want je hebt mijn (onnodige) zorgen van tevoren weggenomen zodat ik op de dag zelf alle vertrouwen had in jou.
Irene Irene heeft geschreven op juli 22, 2019 om 9:05 am
Angela heeft voor mijn trouwdag mijn make-up en haar gedaan. Prachtig en natuurlijk opgemaakt waarbij de make-up en mijn haar de hele dag goed bleef zitten ondanks de hitte van 33 graden! Mijn haar zat zo mooi!Fijn is het dat Angela tips geeft om ervoor te zorgen dat je make-up en haar de hele dag mooi blijft zitten en ze bleef er nog iets langer bij tot ik mijn echtgenoot ging ontmoeten om te kijken of alles goed bleef zitten. Als er een noodgeval zou zijn dan kon ik haar die dag bereiken wat een fijn gevoel is. Kortom ze heeft mijn dag fantastisch gemaakt! Dankje Angela voor alles!
Melissa Schoenmakers Melissa Schoenmakers heeft geschreven op juli 16, 2019 om 10:34 pm
Beste Angela, Nogmaals hartelijk bedankt voor de gezellige, feestelijke maar vooral leerzame middag. Mijn moeder heeft een geweldige dag gehad voor haar 50e verjaardag! Iedereen heeft er veel van opgestoken en we hebben veel plezier gehad!
Nigar Nigar heeft geschreven op juli 14, 2019 om 8:55 pm
Ik heb Bian-Visagie gevonden via internet. Ik was op zoek naar iemand die op mijn bruiloft zowel mijn kapsel, als mijn make-up zou kunnen verzorgen. Het resultaat was precies zoals ik wilde. Angela luistert goed naar je wensen. Zij blijft ook doorgaan totdat je voor 100% tevreden bent en dat was ik ook. Nogmaals bedankt, Angela!
Jacodien Wien Jacodien Wien heeft geschreven op juni 24, 2019 om 5:16 pm
Toen ik op zoek was naar iemand die mijn make-up kon doen voor de bruiloft van onze zoon, zag ik een advertentie in de Betuwe van Bian-visagie. Gelukkig was er plek en werd er zelfs rekening gehouden met mijn wens T.a.v. de tijd toen een andere klant wilde schuiven. Ik ben mooi opgemaakt, tot ‘s avonds bleef alles netjes zitten. Ik ben heel tevreden.
Claassen Claassen heeft geschreven op juni 20, 2019 om 9:02 am
De dag dat je 50 wordt.rimpeltjes hier en daar☺ ik dacht voor deze speciale dag ga ik na een visagist angela kwam als eerste bij me op.lekker dichtbij en niet duur.ik kreeg een mooie makeover goed geslaagd👍 en het bleef de hele avond zitten angela bedankt.
Wendy Wendy heeft geschreven op juni 10, 2019 om 7:18 am
Een week voor mijn bruiloft kwam ik er achter dat ik eigenlijk niemand geregeld had voor mijn make-up. Ik ken Angela via het paardrijden van onze dochters en stuurde haar een bericht of ze miss tijd had op zaterdag 18 mei. Ze zei gelijk JA. Pfff gelukkig. Op de dag zelf was ik heel mooi opgemaakt, zoals ik het ook had gevraagd. Het was een top dag. Dank je wel lieve Angela 😘
Anna Anna heeft geschreven op juni 6, 2019 om 6:48 pm
Angela is een hele aardige vrouw met veel expertise. Ze luisterde naar wat ik wilde, maar gaf ook hele goede suggesties. Wat ik super fijn vond was dat ze tijdens de proef twee verschillende looks heeft gecrëeerd. De ene was de look die ik had voorgesteld en de andere was wat zij zelf bij mij vond passen. Het was heel leuk om te kunnen kiezen, en uiteindelijk had ik make-up die ik nooit zelf had kunnen bedenken maar die wel heel goed bij mij paste. Angela neemt echt de tijd voor je en is heel flexibel. Ze heeft zelfs even op ons kindje gepast terwijl wij ons omkleedden - heel lief! Angela, nogmaals bedankt voor de mooie makeup en kapsel! Ik ga je zeker in de toekomst nog een keer vragen.
Kirsten Kirsten heeft geschreven op juni 4, 2019 om 11:21 am
Prachtig, natuurlijk opgemaakt voor mijn bruiloft waarbij de make-up de hele dag goed bleef zitten! Tijdens de proefsessie maakt Angela echt tijd voor je en is er ruimte om verschillende make-up te proberen. Ook heeft zij mijn haar gedaan en zat zo mooi. Ook dit bleef de hele dag goed zitten. Fijn is het dat Angela ook gelijk tips geeft om ervoor te zorgen dat je make-up en haar de hele dag mooi blijft.
Annemarie Annemarie heeft geschreven op mei 29, 2019 om 6:27 pm
Angela kan mij volgende week niet opmaken en de komende workshop op 17 juni komt te laat voor mij. En wat een schat:ze bood me zomaar aan me alvast wat tips en trucs te leren, terwijl ze me ook nog eens opmaakte. Wat een service!! Bedankt!! Enne...de workshop van 17 juni heeft nog plekken over voor wie wil. Annemarie
Joyce Joyce heeft geschreven op mei 23, 2019 om 6:37 pm
Angela heeft mijn make-up en haar gedaan voor mijn bruiloft en gezorgd dat ik er prachtig uit zag! Daarnaast is ze een leuke, gezellige vrouw, die je direct op je gemak stelt.
Hannie Sluijs Hannie Sluijs heeft geschreven op mei 4, 2019 om 5:43 pm
Hallo Angela. Was super blij met de make up op de trouwdag van mijn zoon. Zoveel complimentjes gehad. Make up hele dag en avond goed blijven zitten. Dit smaakt naar meer. Volgende afspraak staat alweer. Nogmaals bedankt groetjes Hannie
Monique Hartgers Monique Hartgers heeft geschreven op april 9, 2019 om 2:20 pm
Hoi Angela. Bedankt voor de gezellige en leerzame workshop die ik samen met mijn moeder bij je mocht komen doen. Veel handige tips van je gekregen. Zal je zeker aanraden! Groetjes Monique
Ernest en Paul Hendriks Vogelzang Ernest en Paul Hendriks Vogelzang heeft geschreven op maart 31, 2019 om 8:50 pm
Op 30-03-2019 heeft Bian visagie enige gasten en ons opgemaakt voor een bruiloft. Wat je zeker kunt zien erna, geen plamuurwerk maar subtiel aangebrachte make-up. Alle onze mensen die opgemaakt wilde worden zijn in een rap secuur en goed tempo opgemaakt. Je ziet vlot en hoort van een ieder dat de medewerkers van Bian, vakkundig en bedreven zijn. Mede door hen is onze trouwdag extra geslaagd, bedankt
Ellen Ellen heeft geschreven op maart 6, 2019 om 9:10 am
Hoi Angela, super bedankt voor de visagie en haar tijdens mijn zwangerschap shoot. Het zag er super mooi uit!
Jose Volman Jose Volman heeft geschreven op maart 4, 2019 om 7:25 pm
Ik werd 68 jaar en 50 jaar in de gezondheidszorg en gaf een feestje met vrouwen en wilde er goed uitzien.Dat is heel goed gelukt met behulp van Angela.Ik zag er stralend uit met de prachtige make up en vooral mijn ogen met de zelfde mooie groene oogschaduw als mijn jurk. Als je er mooi uit ziet geeft nog meer zelfvertrouwen en dat is heel fijn. Super bedankt Angela top.
Alieke Alieke heeft geschreven op januari 5, 2019 om 6:16 pm
Prachtige Makeup laten doen door Angela op onze trouwdag!! Het heeft de hele dag goed en mooi gezeten. Heel erg tevreden en mede dankzij Bian visagie een super mooie dag gehad. We zijn nog aan het wachten op de mooie foto's van de fotograaf, voor het complete plaatje. Nogmaals heel erg bedankt. Liefs Alieke
Metta Metta heeft geschreven op oktober 9, 2018 om 8:28 am
Bedankt voor de prachtige krullen en mooie make-up voor een bruiloft! Angela zag direct wat bij mij paste en ik heb me de hele dag een extra feestelijke versie van mezelf gevoeld. Nu alleen nog even zelf die perfecte kleur lipstick zien te vinden die zij direct uit een grote selectie pikte....
ANne ANne heeft geschreven op oktober 2, 2018 om 8:18 pm
Angela deed afgelopen september haar en make up voor mijn trouwdag voor mijzelf en mijn naaste familie en vrienden. Ik draag zelf eigenlijk nooit make up, maar Angela zorgde ervoor dat ik er als mijzelf uitzag, maar dan net een tikkeltje mooier natuurlijk ;). Ze was heel flexibel met alles regelen voor een drukke dag en ik vond het heel fijnd dat ze op de dag zelf en met de proef-make up/kapsel echt meedacht over wat mooi en praktisch was. Het haar en de make-up zijn de hele dag mooi gebleven :D. De ochtend zelf kwam ze aan huis met een vriendin en had geen enkele moeite om mee te komen in de chaos die de ochtend van een bruiloft markeert. Mijn moeder, zus, schoonzusjes, schoonmoeder en vriendinnen zagen er ook prachtig uit en vonden het heel leuk om hun haar en make-up bij Angela te doen.
Marlou Marlou heeft geschreven op augustus 2, 2018 om 7:23 pm
Wat heb ik kunnen stralen op mijn bruiloft door de mooie make-up! Het is de hele dag goed blijven zitten en het was nog mooier dan ik me had kunnen voorstellen! Ook bij mijn moeder en mijn zus zag het er prachtig uit! Ontzettend bedankt voor de goede zorgen! Liefs Marlou
Oudere berichten
Open chat
Voor vragen ? Stuur mij een berichtje
Hoi
Wat leuk dat je contact met mij opneemt.
Het kan zijn dat het even duurt maar zodra het mogelijk is beantwoord ik jouw app.
Tot gauw!
Met stralende groet, Angela
Bian-Visagie