Gastenboek

Het gastenboek is vernieuwd! Berichten uit het oude gastenboek kunt u lezen door op de link “Oudere berichten” te klikken.
Hieronder kunt een bericht achterlaten in ons nieuwe gastenboek.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
89 berichten.
Supatsara & Antoon Supatsara & Antoon heeft geschreven op november 12, 2021 om 6:29 am
Onze ervaringen met Angela zijn erg positief. Op de trouwdag zelf had ze eerst nog een afspraak en we waren ietwat bang dat het krap zou worden als de eerste afspraak zou uitlopen, echter was ze er nog wat vroeger dan verwacht en alles ging zoals gehoopt en verwacht. Na een geslaagde proefsessie, mocht het eindresultaat er zeker zijn (zowel make-up als haar). We zijn zeer tevreden over het eindresultaat, waardoor de bruid zich extra mooi voelde. We hebben, ondanks het wat mindere weer, prachtige foto's kunnen maken. Nogmaals dank.
Eline & Marieke Eline & Marieke heeft geschreven op november 8, 2021 om 10:01 am
Angela heeft voor onze bruiloft onze haren en make-up verzorgd. Het contact was vanaf het begin al super! Wij wisten niet wat we konden verwachten omdat we zelf niet heel erg thuis zijn in de Make-up maar alles werd super uitgelegd en er werd goed geluisterd naar onze wensen. De dag van de proef make-up was super leuk en gezellig!! En op onze bruiloft was het ook heel ontspannen en gezellig. De hele dag heeft onze make-up en haar perfect gezeten (en van een aantal gasten die ook hun haar/make-up hadden laten doen bij Angela). Het was voor ons een super ervaring en gaan zeker terug naar Angela als we weer feestelijke gelegenheden hebben.
Valerie Bollen Valerie Bollen heeft geschreven op november 2, 2021 om 9:45 pm
Angela heeft het haar en make up verzorgd bij onze bruiloft. Mijn dochters en ik zagen er prachtig uit! Alle dames inclusief mijn (schoon)moeders, ceremoniemeester en getuige hebben genoten van de make up en haar styling bij ons thuis ‘s ochtends, super bedankt! Angela bleef zo gezelllig en lekker rustig in al dat tumult 😉 Ook bleef het allemaal lang en goed zitten. Absoluut een aanrader!
Toesja Klein Toesja Klein heeft geschreven op oktober 29, 2021 om 5:13 pm
Een tijdje geleden heeft Angela mijn haar en make-up verzorgd. Van begin af aan heb ik het contact met haar als erg positief en laagdrempelig ervaren. Er zijn afspraken gemaakt, foto's gestuurd van het kapsel dat ik graag zou willen hebben en na een warm ontvangst in haar studio stond er een pop met het mijn gewenste type kapsel klaar. Dit had zij al geoefend. Fantastisch! Een kop thee erbij, kletsen en mijn hoofd scheef houden zodat er ondersteboven gevlochten kon worden. Daarna de make-up die ik graag wat minder doorsnee en wat meer over the top wilde hebben. Ook dit was voor Angela geen probleem. Ik was er erg blij mee en voelde me op en top vrouw en mooi :D! Ik zou iedereen haar aanraden, wat een fantastische visagiste! Dit was mijn eerste keer, maar zeker niet de laatste keer bij Bian visagie. Binnenkort zal zij mij terug gaan zien voor een make-up workshop en bij een volgende feest weet ik bij wie ik langsga. Ik heb er nu al zin in. Heel erg bedankt voor het meewerken aan een supermooie avond!
Chantal Chantal heeft geschreven op oktober 27, 2021 om 5:05 am
Afgelopen vrijdag heeft Angela mijn haar en make-up fantastisch gedaan voor onze bruiloft. Tevens heeft ze mijn moeder een heel mooie look gegeven! Vooraf een proef gehad, waarbij goed geluisterd werd naar mijn wensen, maar waarin ik ook open stond voor haar deskundig advies. Op de dag zelf bleek het nog mooier te zijn dan tijdens de proef. Ik zeg t niet heel vaak, maar wat vond ik mezelf knap die dag. Dikke aanrader, die Angela 🙂
Pam Pam heeft geschreven op september 27, 2021 om 2:37 pm
Voor mijn bruiloft heeft Angela mijn haar en make-up gedaan en de make-up van mijn moeder. Ik wilde graag 1 persoon die visagie en haar deed (ook vanwege Corona) en dat is bij Angela goed bevallen. Hoewel wij weinig tot geen make-up dragen, heeft Angela een hele mooie, subtiele, maar chique look gecreëerd, waar wij beiden heel blij mee waren. Angela werkt met prachtige kleuren en hypo-allergene make-up, zodat wij geen last hebben gehad van een huidreactie op de make-up! Ook kon ik bij haar mijn lippenstift bij bestellen om bij te werken. Daar heb ik gedurende de dag dankbaar gebruik van gemaakt, want die ging er sneller af dan ik verwacht had. Ik heb contact met Angela als heel prettig ervaren en ze reageerde altijd snel, is punctueel en een fijne, rustige , maar gezellig aanwezigheid. Ik zou Angela zeker aanraden als u iemand zoekt om uw make-up te doen voor uw bruiloft of een andere feestelijke gelegenheid.
Marionne Marionne heeft geschreven op september 27, 2021 om 1:22 pm
Angela heeft mijn make-up én haar gedaan op mijn bruiloft. Het zag er super uit! Ik voelde me echt op mijn mooist, maar nog steeds helemaal mezelf. Het contact voorafgaand aan de grote dag verliep soepel en Angela reageerde altijd heel snel op mijn vragen. De bruiloft was een erg warme dag, maar toch is mijn make-up de hele dag goed blijven zitten. Als ik de foto's terugkijk, word ik weer helemaal blij. Angela, nogmaals bedankt!
Nanda Poutsma Nanda Poutsma heeft geschreven op september 24, 2021 om 10:27 am
Als je een visagist zoekt, dan ben je hier aan het goede adres! Angela heeft mij en mij zussen opgemaakt voor mijn bruiloft en we waren zo mooi! De hele dag hebben we complimenten gehad! En Angela voelt heel goed aan wat er bij past en je bent ook snel op je gemak. Angela nogmaals dank je wel!
Annemarie Annemarie heeft geschreven op september 20, 2021 om 8:53 am
Angela heeft mijn bruidsmake-up en haar verzorgd. Het contact met Angela was erg prettig. Tijdens mijn proefsessie hebben we verschillende dingen geprobeerd. Ik kon aangeven wat ik wilde en Angela dacht goed met mij mee en kwam met ideeën. Angela heeft tijdens de proefsessie uitgelegd wat ik kon verwachten en dat was heel fijn. Op mijn trouwdag kwam Angela naar mijn huis toe. Angela zorgde voor een ontspannen sfeer; dat is heel prettig op zo'n stressvolle dag! Ik kon mooi nog eventjes relaxen, terwijl Angela mij mooi maakte. Mijn make-up en haar heeft de hele dag perfect gezeten. Het was een warme dag, maar dat heeft geen effect gehad op mijn make-up. Mijn haar en make-up zagen eruit zoals ik dat voor mij zag! Mijn ceremoniemeester was ook erg tevreden over haar haren en make-up, dat door Angela werd verzorgd. Angela is prettig in omgang, maakt duidelijke afspraken en ze is gewoon gezellig! Je krijgt er geen spijt van als je haar boekt!
Janneke Janneke heeft geschreven op september 18, 2021 om 7:38 pm
Door Angela mijn make-up laten doen voor mijn bruiloft. Zag er netjes uit en bleef de hele dag zitten. Angela is aardig en laat je op je gemak voelen!
Jeanine Jeanine heeft geschreven op september 11, 2021 om 10:36 am
Dankjewel voor mijn prachtige bruidsmake-up! Door je rust en kundigheid voelde ik mij helemaal op mijn gemak voorafgaand aan de grote dag. Ik kreeg veel complimentjes dat ik er mooi uitzag en ben blij dat ik jou als visagie heb gehad!
Nguyen Nguyen heeft geschreven op september 1, 2021 om 6:03 pm
Bedankt Angela! Heel mooi gedaan, Super tevreden!! Ik heb veel leuke reacties en complimenten gekregen Angela is een leuke, gastvrije en gezellige persoon. Ik voelde me helemaal op m’n gemak bij haar! Echt een aanrader! .
Nicole Nicole heeft geschreven op juli 4, 2021 om 8:36 pm
Super tevreden met het werk van Angela! Angela heeft samen met een collega de make-up en haarstyling gedaan van mijzelf, mijn moeder en mijn schoonzus op onze trouwdag. Het was een warme dag met eind van de dag wat (mot)regen, maar onze make-up en haar heeft de hele dag perfect gezeten. Angela heeft precies aangevoeld wat bij ons past. Ook het contact was erg prettig en vlot en de proef was ook fijn. Super tevreden en een enorme aanrader! Nogmaals bedankt Angela en collega Nancy!!
Manon Manon heeft geschreven op juli 1, 2021 om 9:57 pm
Angela heeft er (samen met haar collega’s) voor gezorgd dat mijn familie, mijn man en ik op onze trouwdag prachtig uitzagen! Angela zorgde voor een prettige en ontspannen sfeer, zonder haast! Ondanks het warme weer bleef mijn haar en make-up heel goed zitten en zag ik er aan het einde van de dag ook nog mooi uit. Angela luisterde goed naar mijn wensen en dacht mee met wat bij mij past. Angela houdt zich aan afspraken, is duidelijk en wil graag meedenken. Al met al ben ik erg blij dat zij ons geholpen heeft om er stralend uit te zien op onze trouwdag!
Pauline Pauline heeft geschreven op juni 1, 2021 om 7:27 am
Samen met mijn dochters hebben we een workshop bij Angela gehad. Wat een nieuwe inzichten met mooi resultaat! Angela is een vakvrouw en met geduld en passie legt ze alles prettig uit.
Mascha Siekkötter Mascha Siekkötter heeft geschreven op april 24, 2021 om 4:19 am
Nog nooit in mijn leven heb ik er zo mooi uitgezien als na Angela’s make up. Vrienden en familie waren erg enthousiast! Eigenlijk wil ik wel elke dag Make Up To Go ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jolanda schaeffer Jolanda schaeffer heeft geschreven op april 20, 2021 om 7:20 pm
Ik was er op 20-04-2021 Het was een zeer leuke ervaring heb er veel van geleerd. Het was zeker de moeite waard. Angela kan het super, en het resultaat was erg mooi. Ik raad het zeker iedereen aan. Het was ook zeer gezellig met Angela. Voor herhaling vatbaar groetjes
Iris Grootendorst - Olde Klieverik Iris Grootendorst - Olde Klieverik heeft geschreven op januari 27, 2021 om 4:12 pm
Angela, bedankt!! Je hebt er voor gezorgd dat mijn dag echt stralend was. Mijn make-up en haar zaten de hele dag echt fantastisch, vooraf was ik bang dat de krullen niet zouden blijven zitten, maar je hebt topwerk geleverd. Zeker nadat ik in de ochtend al champagne over mij heen kreeg, en alles nog bleef zitten, wist ik dat het goedkwam! Daarnaast vond ik het ook zeer prettig om je in de ochtend bij de voorbereidingen te hebben, je straalt rust uit en weet de familie op hun gemak te stellen. De hele dag heb ik zoveel complimenten gekregen over hoe fantastisch mijn haar en make-up zat. Maar ook het kletsen met jou was altijd een feestje. Angela is echt een schat, die zelfs in de weken na je bruiloft nog appt hoe het met je gaat. Ik kan je bij iedereen aanbevelen en weet zeker dat ik je in de toekomst weer zal vragen! Dankjewel!!
Danique Sanders Danique Sanders heeft geschreven op december 1, 2020 om 10:36 am
Angela heeft op mijn bruiloft 20.11.2020 mijn make-up verzorgd, en wat was ik blij dat ik haar heb gevraagd. Normaal gesproken draag ik bijna geen make-up en het past dan ook niet bij mij om mijn make-up over de top te laten doen. Dit heb ik haar verteld en ze heeft hier echt rekening mee gehouden. Ik voelde mij echt mooi op mijn bruiloft en kreeg erg veel complimenten. Ik kan niet anders dan Angela aanbevelen bij alle bride's to be. Ik weet zeker dat ik in de toekomst nog eens haar hulp in zal schakelen. Bedankt!
Gabrielle Langhout Gabrielle Langhout heeft geschreven op oktober 27, 2020 om 8:31 pm
Omdat ik een belangrijke en spannende afspraak voor mijn werk had heb ik online gezocht naar iemand die mij professioneel kon opmaken. Mijn 'make-up' bestaat al jaren uit een beetje mascara omdat mijn huid erg gevoelig is. Ik kwam via de site van Angela in contact met haar. We hadden gelijk een prettig contact. Uiteindelijk heb ik een privéles van Angela gehad om me zelf op te leren maken, met bijbehorende gevraagde adviezen wat aan te schaffen van Pupa om het zelf ook te kunnen. De werkafspraak was een groot succes, met dank aan mijn zelfverzekerde looks. Angela is ontzettend aardig, denkt mee, is de rust zelve (gemerkt toen ze haar en visagie heeft gedaan op de bruiloft van onze dochter) en sluit aan op wat ik als klant graag wilde. Bedankt Angela, ik heb veel van je geleerd!
Oudere berichten
Open chat
Voor vragen ? Stuur mij een berichtje
Hoi
Wat leuk dat je contact met mij opneemt.
Het kan zijn dat het even duurt maar zodra het mogelijk is beantwoord ik jouw app.
Tot gauw!
Met stralende groet, Angela
Bian-Visagie