06-10663984 info@bian-visagie.nl

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
112 berichten.
Astrid Astrid schreef op februari 15, 2023 om 7:50 am
Vandaag was de fotoshoot voor mijn nieuwe website. Angela heeft mijn haar supermooi gedaan en mij prachtige make up gegeven. Het was een ontspannen uurtje werk! Ik was heel blij met het resultaat.
Rianne Rianne schreef op februari 15, 2023 om 7:48 am
Ik heb Angela gevonden via internet Google, vorige week voor het eerst geweest voor de make up en super goed bevallen, Angela is een hele lieve spontane vrouw waar je je bij op je gemak voelt, flexibel qua dag en tijd, en ik zag er super mooi uit. Heel erg tevreden
Lysanne Leushuis - Heerkens Lysanne Leushuis - Heerkens schreef op januari 19, 2023 om 11:59 am
Angela heeft mijn bruidsmake up gedaan voor onze dag op 13 september 2022. Ze is ontzettend vriendelijk en heeft mij die dag super mooi opgemaakt. Je krijgt tips en tricks mee van haar en nog wat extra’s zodat het allemaal goed blijft zitten. Mijn make up heeft de hele dag goed gezeten. Daarnaast luistert ze goed naar je wensen en geeft je hierbij keuzes bij de proefmake up zodat je echt tevreden bent met je make up. Echt een topper!!
Toesja Klein Toesja Klein schreef op november 26, 2022 om 2:04 pm
Angela heeft nu voor de tweede keer mijn haar en make-up gedaan en ik ben super enthousiast. Ze luistert goed naar wat je wensen zijn, denkt mee en creert zo een verschijning die ik niet op mezelf vind lijken (positief gezien). Ik herken mijzelf niet meer als ik bij haar ben geweest en het is echt een boost voor mijn zelfvertrouwen. Wat een geweldige vrouw en professional. Super bedankt, ik raad haar iedereen aan bij een mooi feestje of bruiloft. Ik ben zo blij :D!!
Barbara van Gessel Barbara van Gessel schreef op november 21, 2022 om 10:20 am
Angela heeft me heen mooi opgemaakt voor de fotoshoot. Ze heeft me van te voren gevraagd hoe ik mijn haar wilde. De make-up paste goed bij mij. Ze heeft echt mijzelf mooi neergezet! Heel erg tevreden!
Valleria Torres Koster-Morelli Valleria Torres Koster-Morelli schreef op oktober 27, 2022 om 8:37 am
Angela is geweldig. Eergisteren ben ik getrouwd en heb Angela gevonden voor mijn Visagie maar ook voor mijn dochter. Contact verliep erg goed, ze adviseerde goed en alles is volgens afspraak gelukt. Daarnaast dacht ze steeds mee en gaf tips voor mij en mijn dochter. De dag zelf zag ik er prachtig uit, zo mooi gedaan. Elke keer als ik even langs een spiegel liep dacht ik WOW! Bedankt Angela je was super voor ons! Groetjes Valleria
Susanne Susanne schreef op september 6, 2022 om 1:42 pm
Een bruiloft van een goede vriendin leek me een mooie gelegenheid om mezelf eens te verwennen met professionele makeup en haar en kwam zo bij Angela terecht. Ik doe zelf vrij weinig aan makeup en maakte me wat zorgen dat ik me niet comfortabel zou voelen. Maar dat was helemaal niet het geval. Angela heeft vantevoren al fotos gevraagd van wat ik wilde en we hebben samen verder besproken wat misschien leuk zou staan. Ze geeft daarbij ook tips en legt uit wat ze doet wat erg handig is. Verder was het gezellig kletsen 🙂 en kon ik dus met hele mooie makeup en haar naar de bruiloft. Ondanks het warme weer bleef het allemaal goed zitten. Blije klant hier dus 🙂
Katja Katja schreef op september 2, 2022 om 5:49 pm
Als getuige op de bruiloft van mijn beste vriendin wou ik er gisteren verzorgd uitzien naast de stralende bruid, en dat is zeker gelukt! Met mijn dunne haar, waarin krullen snel uitzakken, was ik bang dat er weinig mogelijk was. Maar Angela luistert goed naar je wensen en zet dit om naar een prachtig eindresultaat. Aan het einde van het feest zat mijn haar nog altijd prachtig in model! Ook de make up bleef mooi zitten, terwijl het toch behoorlijk warm was met het zonnetje erbij. Ontzettend bedankt Angela!
Desiree Desiree schreef op augustus 8, 2022 om 6:11 pm
Afgelopen weekend mijn make (to go) en haar laten doen door Angela voor een bruidfeest als gast. Angela luisterd goed naar wat je wensen zijn. Alles pakte precies zo uit als wat ik haar had toegestuurd en in mijn hoofd had. Het zag er prachtig uit en maakte de outfit echt af. De hele dag is alles perfect blijven zitten ondanks de hitte. Super blij mee. Zeker een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar!!
Esther Esther schreef op juli 31, 2022 om 1:00 pm
Angela en haar collega hebben mij en mijn moeder en schoonmoeder prachtig opgemaakt en ons haar gedaan voor mijn bruiloft. Angela werkt heel professioneel en zorgt tegelijkertijd voor rust en een gezellige sfeer. Ze dacht heel goed mee en heeft er mede voor gezorgd dat ik zonder enige stress aan mijn bruiloftsdag kon beginnen. Ik was onzeker over de hoeveelheid makeup (ik draag zelf bijna geen) en ze luisterde hier goed naar. Het was eveneens geen probleem om uiteindelijk voor een ander kapsel te gaan dan tijdens de proefsessie. Mijn haar en makeup hebben de hele dag goed gezeten. Veel dank Angela!
Btitt Btitt schreef op juli 22, 2022 om 2:55 pm
Op onze trouwdag heeft Angela samen met 2 collega's de kapsels en visagie verzorgd voor mij en 5 naasten. Het werd een hele relaxte ochtend op locatie (ideaal!) en iedereen zag er de hele dag prachtig uit. Dat ik op de dag zelf toch een ander kapsel wilde dan tijdens mijn proefafspraak was totaal geen probleem. Bedankt Angela!
Sophie Sophie schreef op juni 24, 2022 om 7:49 am
Op mijn bruiloft heeft Angela mijn haar en make-up verzorgd. Ik vond het erg fijn dat ze beide kon verzorgen en dat ook nog eens bij mij thuis. Tijdens de proefsessie heeft ze goed geluisterd naar mijn wensen en hebben we samen een mooi kapsel en make-up uitgezocht. Op de dag zelf twijfelde ik nog over een ding van mijn haar, waar ze vervolgens goed over meedacht en we een mooie oplossing voor hebben gevonden, top! Alles heeft de hele dag goed gezeten. Ook mijn moeder, schoonmoeder en zus hebben hun make-up door Angela laten doen en waren zeer tevreden. Super bedankt!
Martine Ottersberg Martine Ottersberg schreef op juni 15, 2022 om 7:22 pm
Op 11-06 is mijn make/up en haar gedaan door Angela, Enorm mooi en na wens gedaan. precies zoals ik voor ogen had. tijdens de proef sessie het ook erg fijn gehad. En op de dag zelf heeft ze me ernom gerust gesteld en hebben we tijdens het opmaken lekker gebabbeld. ze gaat zeer fijn en profficioneel te werk. Ik raad haar enorm aan. Heel erg te vreden. Ik voelde me een prinsses. erg bedanks lieve Angela.
Mariska Mariska schreef op juni 9, 2022 om 9:10 am
Ik draag zelden meer make-up en heb eigenlijk niets meer in huis, maar wilde er als bruiloftsgast wel feestelijk uitzien. ipv allerlei spullen te kopen en mijzelf amateuristisch op te maken, leek het me handig om het door een professional te laten doen en zo kwam ik bij Angela terecht. Binnen 20min stond ik buiten met prachtige make-up die goed bij mijn gezicht en outfit paste, en er 12uur later nog goed uitzag. Ik heb heel veel complimenten gekregen en Angela aan iedereen aangeraden 🙂 Echt top, bij een volgende gelegenheid kom ik zeker terug!
Anique Hogenboom Anique Hogenboom schreef op juni 6, 2022 om 1:47 pm
Angela heeft mijn bruidsmake-up en haar verzorgd. Tijdens de proefmake-up was het heel fijn dat ze zo goed mee dacht om er iets moois van te maken. Als ik haar dan nog wat vragen stelde per mail kreeg ik snel antwoord en tips. En op de dag zelf was het heel fijn, Angela werkt heel fijn en professioneel. En mijn haar en make-up was prachtig. Precies zoals ik het wilde en het bleef de hele dag mooi zitten. Super tevreden en ik zou haar zeker aanraden.
Julia Julia schreef op mei 28, 2022 om 6:03 pm
Super blij met de make up en haar! Precies zoals ik het wilde. Heel fijn dat het zo vroeg in de ochtend kan.
Jeanneke H. Jeanneke H. schreef op mei 28, 2022 om 2:01 pm
Angela is een echte professional, zeer vakkundig. Ze denkt goed mee en geeft prima adviezen. Angela is zich er van bewust dat je er op je bruiloft tip top uit wil zien. Je krijgt ook nog wat handige spullen mee om kapsel en make up bij te houden. Daarnaast is Angela een warm en symphatieke dame. Van harte aanbevolen 👍🏻👍🏻👍🏻
Laura Laura schreef op mei 21, 2022 om 1:08 pm
Mijn make up voor de bruiloft van mijn zoon en schoondochter door Angela laten . Erg tevreden ,bleef goed zitten de gehele dag. Kom zeker terug als er een gelegenheid voor is. Heel erg bedankt
Diana Wansaoeboen Diana Wansaoeboen schreef op mei 16, 2022 om 8:54 pm
Hallo Angela, Nogmaals wil ik je bedanken voor de mooie make-up voor de bruiloft van onze zoon en schoondochter afgelopen zaterdag 14 mei. Ik zag er de hele dag stralend uit en ik heb veel complimenten gehad. De make-up voelde fijn aan en bleef vanaf de ochtend tot middernacht perfect zitten. Al met al een fijne ervaring en zeker tot ziens! Ik zal je zeker aanraden bij anderen!b Groetjes Diana
Lydia Lydia schreef op april 23, 2022 om 1:08 pm
Voor mijn bruiloft wilde ik graag een keer mijn haren en make-up laten doen, dat doe je ten slotte maar één keer! Ik zocht iemand die op een persoonlijke manier kon meekijken wat bij mij als persoon past en aan huis kon komen om mij mooi en klaar te maken op de grote dag. Angela heeft dit voor mij gedaan met een supermooi resultaat waar ik de hele dag mee door kon en dit alles verliep op een prettige manier. Heel erg blij mee, dankjewel Angela!

Oudere berichten

Open chat
Voor vragen ? Stuur mij een berichtje
Hoi
Wat leuk dat je contact met mij opneemt.
Het kan zijn dat het even duurt maar zodra het mogelijk is beantwoord ik jouw app.
Tot gauw!
Met stralende groet, Angela
Bian-Visagie