06-10663984 info@bian-visagie.nl

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
112 berichten.
Renske Renske schreef op juli 14, 2024 om 8:37 pm
Voor een bruiloft heeft Angela mijn haar en make-up verzorgd. Hele fijne ervaring gehad, Angela had weinig nodig om aan te voelen wat ik graag wilde, wat haar echt een vakvrouw maakt. Mijn haar en make-up heeft de hele dag prachtig gezeten, hierdoor heb ik echt kunnen genieten van de dag zonder dat ik mij zorgen moest maken om hoe ik er uitzag. Ze heeft me laten stralen en kom graag nog eens terug, mocht ik weer eens een feestje hebben! Groetjes Renske
Mariska van Zwieten - Dost Mariska van Zwieten - Dost schreef op juli 8, 2024 om 6:30 pm
Op 2 mei 2024 ben ik getrouwd in kasteel Wijenburg. Ik had in eerste instantie een andere Visagiste geregeld maar die zei af. Toen ik Angela vroeg reageerde ze snel en was snel alles in orde. Tijdens de proefsessie meerdere opties laten zien en daarna beslist voor zowel proefkapsel als make up. Ook deed Angela de haren van mijn 2 dochtertjes van 5 en 10 jaar en bij mijn man een lichte touch om alle oneffenheden weg te werken. Het zag er allemaal heel mooi uit en ben blij dat ik Angela had gevonden.
Sandra van Baaren Sandra van Baaren schreef op mei 7, 2024 om 4:23 pm
Angela heeft mijn haar en make-up gedaan voor mijn bruiloft, en ook van mijn beide dochters. In één woord; geweldig! Angela is echt een vakvrouw met gevoel! Ze wist feilloos wat we wilden en voelde onze dochter met beperking goed aan. Dank je wel, Angela!!! Lieve groeten, Sandra, Tess en Mente .
Danella Danella schreef op april 28, 2024 om 3:00 pm
Angela heeft mijn haar en make-up voor de bruiloft van onze zoon verzorgd, en ook nog van 3 andere gasten. We zagen er alle 4 prachtig uit. Angela voelt heel goed aan wat bij je past en is instaat om je make up zo aan te brengen dat je de hele dag straalt. Het was bovendien een heerlijk rust en verwen moment om in de stoel te zitten. Nog heel erg bedankt voor alles. Lieve groet, Danella
Britt Britt schreef op april 3, 2024 om 12:09 pm
Wat een ontzettende leuke workshop hebben we gehad. Fijne opmaak tips en de beautybag die we kregen zat bomvol leuke dingen. Al met al een geslaagde avond!
Karin Karin schreef op december 30, 2023 om 3:52 pm
Wat was ik blij met jouw ideeën, jouw kennis en je kunde, je hebt me laten stralen op mijn bruiloft. Bij de proefmake-up wist je bijna meteen welke kleuren je moest gebruiken en luisterde je goed naar wat ik wel en niet wilde. Op de trouwdag zelf was je een rustpunt hier in huis en had je zelfs een doorzichtige paraplu meegenomen, omdat het zo'n slecht weer was. Superlief! Ik kreeg van iedereen die dag complimenten dat ik er zo mooi uitzag, en zo voelde ik mij ook. Mijn dochter van 14 had je lichtjes opgemaakt en ook zij straalde mede door jouw make-up. Dankjewel voor je bijdrage aan een fantastische dag!
Patterien Patterien schreef op november 11, 2023 om 12:31 pm
Angela heeft mijn haar en make-up gedaan voor mijn bruiloft. Tijdens de proefsessie stond ze open voor mijn ideeën en was ze eerlijk in wat wel en niet mooi zou staan bij mijn donkere haar en huid. Ze dacht goed mee in mijn wensen. Ik kon ook tussen de proefsessie en de bruiloft bij haar terecht. Op de dag van mijn bruiloft zorgde ze voor een ontspannen sfeer en maakte ze ook mijn moeder en een vriendin op. We waren allemaal erg verrast en blij met hoe mooi en stralend wij er uitzagen. Ikzelf voelde me echt een bruid en mijn haar en make-up hebben de hele dag goed gezeten. Zelfs mijn sluier zat muurvast. Bedankt Angela!
Christien Heinen Christien Heinen schreef op november 11, 2023 om 10:47 am
Angela heeft mijn make-up gedaan voor de bruiloft van onze dochter. Het resultaat was heel mooi! Mijn wenkbrauwen leken net echt. (Helaas heb ik door alopecia geen wenkbrauwen meer.) Daarnaast was het ook een gezellig en ontspannen begin van de dag!
Anke Verbraak Anke Verbraak schreef op oktober 28, 2023 om 5:58 pm
Carla en Angela sloegen hun handen ineen voor een workshop visagie met daarna een fotoshoot. Ik vind het allebei spannend, maar wil wel graag een mooie foto. De workshop visagie was top. Ik weet nu weer hoe ik mijn make-up moet aanbrengen en vooral hoe ik mijn ogen zo kan opmaken, dat ze ook achter mijn brillenglazen kunnen fonkelen. Ook de beautybag die we meekregen, was ontzettend leuk. Topmiddag gehad. Nu wachten op de foto's.
Rafaela Leite Rafaela Leite schreef op september 12, 2023 om 9:55 pm
Ik kwam bij Angela terecht via een andere visagiste. Door een lastminute afzegging moest ik 3 weken voor mijn bruiloft nog opzoek naar een visagiste. Angela was meteen heel behulpzaam en heeft haar best gedaan haar schema waar mogelijk om te zetten. Ik had geen tijd meer voor eem proefmake up, maar door voorbeelden kon ik aangeven wat ik in gedachten had. Op mijn huwelijksdag ging alles perfect. Angela maakte me super mooi op, ik wilde graag een natural look. Ook hielp ze me met mijn kapsel, en de make up van mijn zussen. In een woord top! En heel dankbaar dat ik nog zo kort dag terecht kon.
Carla Carla schreef op augustus 22, 2023 om 2:41 pm
Vandaag hebben mijn vriendin en ik een make-up workshop bij Angela gevolgd. Het was niet alleen heel gezellig, maar ook super leerzaam! Oude make-up routines moet je af en toe echt updaten, dat bleek maar weer eens haha! De praktische tips gaan we natuurlijk gelijk toepassen. Bedankt Angela voor de leuke ochtend die we bij jou hadden ♡♡
Lieke Lieke schreef op juli 28, 2023 om 11:50 am
Via een hele fijne proefsessie voor mijn make up en haar zijn we samen tot een heel mooi resultaat gekomen. Op de dag van de bruiloft zelf was het resultaat zelfs nog veel mooier, ik heb ontzettend kunnen stralen! daarnaast heeft Angela ook nog de make up voor 2 andere verzorgd en iedereen die ochtend geholpen met het haar. Angela zorgde voor een fijne rustige sfeer zo op de drukke ochtend, wat heel fijn was.
Patricia Patricia schreef op juli 27, 2023 om 7:24 pm
Angela heeft mijn make-up gedaan voor mijn trouwdag. Het resultaat was supermooi, de make-up voelde comfortabel en bleef de hele dag goed zitten. Zelfs met warm zomers weer en 29 graden! Tijdens de proefsessie en ook daarna heeft Angela me steeds tips gegeven en mijn vragen werden snel en adequaat beantwoord. Kortom bian-visagie is een aanrader voor aanstaande bruiden!
Samantha Samantha schreef op juli 16, 2023 om 10:24 am
Angela heeft mijn bruids make up en kapsel verzorgd. Ik wilde met name dat mijn ogen mooi zouden uitkomen. Angela heeft goed naar mijn wensen geluisterd. Op de dag zelf was ik prachtig, de sfeer was ontspannen. Mijn haar en make up is de hele dag goed blijven zitten. Ik heb me fantastisch en mooi gevoeld. Een echte bruid. Bedankt Angela! Jij hebt ervoor gezorgd dat ik kon stralen op onze bruiloft.
Mariëlle Mariëlle schreef op juli 2, 2023 om 7:27 pm
Voor mijn bruiloft heeft Angela de make-up van mijn moeder en mij verzorgd. Ik zag er, zoals ik zelf ook wilde, heel natuurlijk en mooi uit en ook mijn moeder zag er prachtig en stralend uit. We hebben beiden veel complimenten hierover gekregen. Ook aan het eind van de dag zat mijn make-up nog perfect. Ik kan dan ook iedereen aanraden om naar Angela te gaan voor een mooie look.
Evelien Evelien schreef op juni 29, 2023 om 8:19 pm
Angela heeft mijn haar en make-up gedaan voor mijn bruiloft. Tijdens de proefsessie geeft ze goed advies. Ze heeft er voor gezorgd dat ik er mooi uitzag die dag!
Karen Karen schreef op juni 9, 2023 om 7:52 pm
Angela heeft mijn haar en make-up verzorgd voor mijn bruiloft. Ze is erg professioneel, geïnteresseerd en gaf uitstekend advies voor wat het beste was voor mij op de grote dag. Ze had ook een heel fijn team meegenomen om het haar en make-up van mijn bruidspersoneel te doen. Al met al een fantastische keus voor je grote dag!
Marielle Marielle schreef op juni 8, 2023 om 10:12 am
Ik was dag gast bij een bruiloft. Angela heeft mijn make-up gedaan en het was prachtig! Bleef de hele dag en avond goed zitten. Ik heb niet hoeven bij te werken, heel erg blij mee!
Conny Conny schreef op mei 22, 2023 om 6:53 am
Moeder van de bruid. Dan wil je zo goed mogelijk voor de dag komen. Gelukkig kon ik mijn make-up en haren ook door Angela laten doen. En wát was ik daar blij mee! Professioneel, betrokken, geïnteresseerd en lief hoe zij te werk ging. Dank je wel Angela dat je mij hiermee met zoveel zelfvertrouwen deze mooie dag mede hebt laten beleven.!
Eske Eske schreef op mei 17, 2023 om 11:45 am
Angela heeft mijn make-up verzorgd op mijn bruiloft. Het klopte helemaal. Angela is vriendelijk en denkt met je mee. Het resultaat was prachtig!

Oudere berichten

Open chat
Voor vragen ? Stuur mij een berichtje
Hoi
Wat leuk dat je contact met mij opneemt.
Het kan zijn dat het even duurt maar zodra het mogelijk is beantwoord ik jouw app.
Tot gauw!
Met stralende groet, Angela
Bian-Visagie