06-10663984 info@bian-visagie.nl

Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
103 berichten.
Marionne Marionne schreef op september 27, 2021 om 1:22 pm
Angela heeft mijn make-up én haar gedaan op mijn bruiloft. Het zag er super uit! Ik voelde me echt op mijn mooist, maar nog steeds helemaal mezelf. Het contact voorafgaand aan de grote dag verliep soepel en Angela reageerde altijd heel snel op mijn vragen. De bruiloft was een erg warme dag, maar toch is mijn make-up de hele dag goed blijven zitten. Als ik de foto's terugkijk, word ik weer helemaal blij. Angela, nogmaals bedankt!
Nanda Poutsma Nanda Poutsma schreef op september 24, 2021 om 10:27 am
Als je een visagist zoekt, dan ben je hier aan het goede adres! Angela heeft mij en mij zussen opgemaakt voor mijn bruiloft en we waren zo mooi! De hele dag hebben we complimenten gehad! En Angela voelt heel goed aan wat er bij past en je bent ook snel op je gemak. Angela nogmaals dank je wel!
Annemarie Annemarie schreef op september 20, 2021 om 8:53 am
Angela heeft mijn bruidsmake-up en haar verzorgd. Het contact met Angela was erg prettig. Tijdens mijn proefsessie hebben we verschillende dingen geprobeerd. Ik kon aangeven wat ik wilde en Angela dacht goed met mij mee en kwam met ideeën. Angela heeft tijdens de proefsessie uitgelegd wat ik kon verwachten en dat was heel fijn. Op mijn trouwdag kwam Angela naar mijn huis toe. Angela zorgde voor een ontspannen sfeer; dat is heel prettig op zo'n stressvolle dag! Ik kon mooi nog eventjes relaxen, terwijl Angela mij mooi maakte. Mijn make-up en haar heeft de hele dag perfect gezeten. Het was een warme dag, maar dat heeft geen effect gehad op mijn make-up. Mijn haar en make-up zagen eruit zoals ik dat voor mij zag! Mijn ceremoniemeester was ook erg tevreden over haar haren en make-up, dat door Angela werd verzorgd. Angela is prettig in omgang, maakt duidelijke afspraken en ze is gewoon gezellig! Je krijgt er geen spijt van als je haar boekt!
Janneke Janneke schreef op september 18, 2021 om 7:38 pm
Door Angela mijn make-up laten doen voor mijn bruiloft. Zag er netjes uit en bleef de hele dag zitten. Angela is aardig en laat je op je gemak voelen!
Jeanine Jeanine schreef op september 11, 2021 om 10:36 am
Dankjewel voor mijn prachtige bruidsmake-up! Door je rust en kundigheid voelde ik mij helemaal op mijn gemak voorafgaand aan de grote dag. Ik kreeg veel complimentjes dat ik er mooi uitzag en ben blij dat ik jou als visagie heb gehad!
Nguyen Nguyen schreef op september 1, 2021 om 6:03 pm
Bedankt Angela! Heel mooi gedaan, Super tevreden!! Ik heb veel leuke reacties en complimenten gekregen Angela is een leuke, gastvrije en gezellige persoon. Ik voelde me helemaal op m’n gemak bij haar! Echt een aanrader! .
Nicole Nicole schreef op juli 4, 2021 om 8:36 pm
Super tevreden met het werk van Angela! Angela heeft samen met een collega de make-up en haarstyling gedaan van mijzelf, mijn moeder en mijn schoonzus op onze trouwdag. Het was een warme dag met eind van de dag wat (mot)regen, maar onze make-up en haar heeft de hele dag perfect gezeten. Angela heeft precies aangevoeld wat bij ons past. Ook het contact was erg prettig en vlot en de proef was ook fijn. Super tevreden en een enorme aanrader! Nogmaals bedankt Angela en collega Nancy!!
Manon Manon schreef op juli 1, 2021 om 9:57 pm
Angela heeft er (samen met haar collega’s) voor gezorgd dat mijn familie, mijn man en ik op onze trouwdag prachtig uitzagen! Angela zorgde voor een prettige en ontspannen sfeer, zonder haast! Ondanks het warme weer bleef mijn haar en make-up heel goed zitten en zag ik er aan het einde van de dag ook nog mooi uit. Angela luisterde goed naar mijn wensen en dacht mee met wat bij mij past. Angela houdt zich aan afspraken, is duidelijk en wil graag meedenken. Al met al ben ik erg blij dat zij ons geholpen heeft om er stralend uit te zien op onze trouwdag!
Pauline Pauline schreef op juni 1, 2021 om 7:27 am
Samen met mijn dochters hebben we een workshop bij Angela gehad. Wat een nieuwe inzichten met mooi resultaat! Angela is een vakvrouw en met geduld en passie legt ze alles prettig uit.
Mascha Siekkötter Mascha Siekkötter schreef op april 24, 2021 om 4:19 am
Nog nooit in mijn leven heb ik er zo mooi uitgezien als na Angela’s make up. Vrienden en familie waren erg enthousiast! Eigenlijk wil ik wel elke dag Make Up To Go ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jolanda schaeffer Jolanda schaeffer schreef op april 20, 2021 om 7:20 pm
Ik was er op 20-04-2021 Het was een zeer leuke ervaring heb er veel van geleerd. Het was zeker de moeite waard. Angela kan het super, en het resultaat was erg mooi. Ik raad het zeker iedereen aan. Het was ook zeer gezellig met Angela. Voor herhaling vatbaar groetjes
Iris Grootendorst - Olde Klieverik Iris Grootendorst - Olde Klieverik schreef op januari 27, 2021 om 4:12 pm
Angela, bedankt!! Je hebt er voor gezorgd dat mijn dag echt stralend was. Mijn make-up en haar zaten de hele dag echt fantastisch, vooraf was ik bang dat de krullen niet zouden blijven zitten, maar je hebt topwerk geleverd. Zeker nadat ik in de ochtend al champagne over mij heen kreeg, en alles nog bleef zitten, wist ik dat het goedkwam! Daarnaast vond ik het ook zeer prettig om je in de ochtend bij de voorbereidingen te hebben, je straalt rust uit en weet de familie op hun gemak te stellen. De hele dag heb ik zoveel complimenten gekregen over hoe fantastisch mijn haar en make-up zat. Maar ook het kletsen met jou was altijd een feestje. Angela is echt een schat, die zelfs in de weken na je bruiloft nog appt hoe het met je gaat. Ik kan je bij iedereen aanbevelen en weet zeker dat ik je in de toekomst weer zal vragen! Dankjewel!!
Danique Sanders Danique Sanders schreef op december 1, 2020 om 10:36 am
Angela heeft op mijn bruiloft 20.11.2020 mijn make-up verzorgd, en wat was ik blij dat ik haar heb gevraagd. Normaal gesproken draag ik bijna geen make-up en het past dan ook niet bij mij om mijn make-up over de top te laten doen. Dit heb ik haar verteld en ze heeft hier echt rekening mee gehouden. Ik voelde mij echt mooi op mijn bruiloft en kreeg erg veel complimenten. Ik kan niet anders dan Angela aanbevelen bij alle bride's to be. Ik weet zeker dat ik in de toekomst nog eens haar hulp in zal schakelen. Bedankt!
Gabrielle Langhout Gabrielle Langhout schreef op oktober 27, 2020 om 8:31 pm
Omdat ik een belangrijke en spannende afspraak voor mijn werk had heb ik online gezocht naar iemand die mij professioneel kon opmaken. Mijn 'make-up' bestaat al jaren uit een beetje mascara omdat mijn huid erg gevoelig is. Ik kwam via de site van Angela in contact met haar. We hadden gelijk een prettig contact. Uiteindelijk heb ik een privéles van Angela gehad om me zelf op te leren maken, met bijbehorende gevraagde adviezen wat aan te schaffen van Pupa om het zelf ook te kunnen. De werkafspraak was een groot succes, met dank aan mijn zelfverzekerde looks. Angela is ontzettend aardig, denkt mee, is de rust zelve (gemerkt toen ze haar en visagie heeft gedaan op de bruiloft van onze dochter) en sluit aan op wat ik als klant graag wilde. Bedankt Angela, ik heb veel van je geleerd!
Sabine van Stuijvenberg Sabine van Stuijvenberg schreef op oktober 27, 2020 om 6:52 am
Op 7 oktober ben ik getrouwd. Mijn eigen make-up zou ik zelf doen en een kennis zou mijn haar doen. Maar toen zei die kennis af, en zat ik even met mijn handen in het haar. Toevallig had mijn moeder net bij Angela make-up advies ingewonnen om zichzelf op te maken. Ik besloot ook bij Angela langs te gaan voor een proef kapsel, proef make-up en natuurlijk om te kijken of het klikte. En dat deed het! Angela is erg professioneel en weet wat ze doet. Ze luisterde goed naar mijn wensen en legde in detail uit hoe ze de make-up aanbracht en waarom. Op de bruiloft werkte ze hard om bij mij en mijn moeder het haar en make-up te doen. Ik zag er prachtig uit, voldoende make-up om mijn gezicht stralender te maken maar niet overdreven veel. En mijn haar zat prachtig. Zowel mijn haar als make-up bleven de hele dag goed zitten, zélf na een fotoshoot in de regen. Wat wil je nog meer? Ik voelde me prachtig en heb echt waar voor mijn geld gekregen. Voelde me op mijn gemak bij Angela en vond haar erg professioneel. Een aanrader voor alle bruiden die op hun trouwdag in de watten gelegd willen worden en er de hele dag prachtig uit willen zien.
Susan Susan schreef op oktober 16, 2020 om 1:23 pm
Samen met mijn puberdochter een make up workshop gevolgd bij Angela, geheel volgens de richtlijnen i.v.m. Corona, dat heeft ze perfect opgepakt !! We hadden van te voren fijn contact over wat wel en niet kon. Een leuke ervaring waarbij we beide geleerd hebben hoe we het beste onze huid kunnen verzorgen en onze make up kunnen opbrengen. Ook als je normaal gesproken weinig make up draagt, zoals wij, dan toch een goed advies. Al met al een leuk moeder-dochter uitje 🙂 bedankt Angela !
Ellen Ellen schreef op september 30, 2020 om 8:26 pm
Op mijn trouwdag heeft Angela mijn make-up verzorgd. Een paar weken van tevoren ben ik in Elst geweest en heeft ze de proef make-up gedaan. Het ene oog anders opgemaakt dan het andere, zodat ik kon kijken wat ik het mooist vond. Ik had er alle vertrouwen in. Ook op de grote dag zat de make-up de hele dag mooi, super! Angela straalt rust uit, wat ik echt nodig had. Stiekem was ik toch wel een beetje zenuwachtig. Heel erg bedankt Angela!
Angelique van Geest - Houtveen Angelique van Geest - Houtveen schreef op september 21, 2020 om 1:47 pm
Ik ben zo blij met Angela geweest. Wij hebben onze trouwdag moeten verzetten en mijn andere visagie kon niet mee. Ik belde Angela en zij kon. Bij de proefkapsel/make up was het heel gezellig en ontspannen. Angela voelt goed aan hoe iemand is en past hier dan ook de make-up op aan. Ook bij het haar hebben e op het laatst nog wat aangepast en dit vond ze helemaal niet erg. Op de dag zelf was het fijn dat Angela rust uitstraalt en lekker gaat kletsen met mij. Ook toen ik klaar was en opgehaald werd, heb ik Angela niet kunnen bedanken omdat ik weg moest. Ik kreeg van angela een appje en dat was erg fijn. In ieder geval ik heb een super ervaring met Angela en heel erg bedankt!!
Femke Femke schreef op september 15, 2020 om 7:03 pm
Op mijn trouwdag heeft Angela mijn make-up geweldig verzorgd. Ze is heel goed voorbereid; alles tot in de puntjes geregeld. Daarnaast straalt ze rust en vertrouwen uit, eigenlijk was er meteen al een klik vanaf her moment van de proef make-up. Ze is niet alleen heel professioneel, maar je voelt je ook op je gemak bij haar. Ze heeft alle aandacht voor je en laat je schitteren op je huwelijksdag. Je merkt dat ze heel gedreven is en plezier heeft in haar vak als visagiste. Ze let op alle details en is pas tevreden als jij zelf tevreden bent. De make-up is de hele dag prachtig blijven zitten en ik heb veel complimenten gekregen. Ook mijn moeder zag er fantastisch uit door de mooie make-up. Heel erg bedankt Angela voor jouw bijdrage aan één van de mooiste dagen uit mijn leven!
Marinke Marinke schreef op september 13, 2020 om 8:55 am
Angela luistert heel goed naar je wensen. Ze heeft perfect mijn ideeën en plaatjes van Pinterest vertaald naar een prachtig bruidskapsel en make-up. Angela straalt rust uit, maar werkt tegelijk heel snel en zorgvuldig. En alles is de hele dag perfect blijven zitten! Ook mijn zus heeft ze op de dag zelf prachtig opgemaakt naar haar wensen. Dankjewel Angela!

Oudere berichten

Open chat
Voor vragen ? Stuur mij een berichtje
Hoi
Wat leuk dat je contact met mij opneemt.
Het kan zijn dat het even duurt maar zodra het mogelijk is beantwoord ik jouw app.
Tot gauw!
Met stralende groet, Angela
Bian-Visagie