Bruid en feest make-up

Met Bian-Visagie ben je gegarandeerd het stralende middelpunt.

Voor de mooiste dag van je leven kan Bian-visagie je kennis laten maken met de perfecte make-up, speciaal voor jouw dag.

Samen gaan we de kleuren uitkiezen, uitproberen en natuurlijk aanbrengen.

Met Bian-Visagie ben je gegarandeerd het stralende middelpunt.
Voor de mooiste dag van je leven kan Bian-visagie je kennis laten maken met de perfecte make-up, speciaal voor jouw dag. Samen gaan we de kleuren uitkiezen, uitproberen en natuurlijk aanbrengen.
De 'proef' make-up / en evt.het kapsel wordt in de make-up studio te Elst (gld) verzorgd. Jouw make-up wordt gedaan met de make-up producten van Pupa Milano. Een merk met een hoog pigmentatie-gehalte en een zeer lange houdbaarheid op de huid. Ik werk met diverse make-up primers waardoor de make-up de gehele dag perfect blijft zitten.

Standaard Bruidsarrangement*:

  • Proefmake-up en/of proefkapsel in de make-up studio te Elst
  • Kopje koffie of thee
  • Bruidsmake-up en kapsel op locatie

Voor de bruidsmake-up komt Bian-visagie op jouw trouwdag aan huis. Ook je moeder (en zussen)* kunnen worden opgemaakt. Bian-visagie neemt op de dag zelf voldoende kleuren mee om de make-up af te stemmen op hun kleding en hun wensen.
*Een proef make-up is in dit geval niet noodzakelijk.

Twijfel je nog? Kom kennismaken!

*Bekijk hier alle arrangementen en de tarieven

Beauty Arrangement

Binnenkort een bruiloft, verjaardag of een ander bijzonder feest? Wordt het stralende middelpunt van deze mooie dag met ons Beauty Arrangement! Het Beauty Arrangement bestaat uit een Microdermabrasie behandeling, Gelcolor, proef make-up (met make-up van Pupa) en make-up op de dag zelf voor € 225,-

*Bekijk hier alle arrangementen en de tarieven
Als cadeau krijg je een leuk pakketje t.w.v. € 34.90 met 2 mooie producten uit onze salon mee naar huis. Boek nu jouw beauty arrangement!

Op de bruid en feest make-up en beauty arrangement zijn de Algemene voorwaarden Bian-visagie van toepassing.