Workshop visagie

Als je jezelf al jaren naar tevredenheid opmaakt, zie je vaak de mogelijkheden van je eigen gezicht niet meer.
In een ca. 2.5 uur durende workshop geeft Bian je een nieuwe kijk op jezelf. Een gediplomeerde visagist leert je een perfecte make-up aan te brengen, afgestemd op jouw gezicht.

Workshop Visagie
Als je jezelf al jaren naar tevredenheid opmaakt, zie je vaak de mogelijkheden van je eigen gezicht niet meer. In ca. 2 uur* durende workshop geeft Bian je een nieuwe kijk op jezelf. Een gediplomeerde visagist leert je een perfecte make-up aan te brengen, afgestemd op jouw gezicht. * duur workshop afhankelijk van het aantal dames.

Compleet programma
De workshop besteedt onder meer aandacht aan: gezichtsanalyse en kleurkeuze, het reinigen van de huid, het aanbrengen van een oog- en dagcrème, het accentueren van de oogmake-up, een dag- en avondmake-up; een perfecte wenkbrauw/lip/blush, eventueel een uitgaansmake-up.

Volledig verzorgd !
De workshop is incl. drankje en hapje. Leuk voor een bijzondere avond met familie, vrienden, kennissen vanuit hobby’s, of collega’s. Na een workshop is er gelegenheid tot verkoop van producten van PUPA. De workshop wordt gegeven op woensdag of donderdag avond in overleg met ons kan je een datum vastleggen. Bel óf mail voor meer informatie, data en beschikbare plaatsen!

Visagie voor sterren ?
Dat professionele visagie niet alleen is weggelegd voor de sterren, bewijzen de toegankelijke workshops van Bian Visagie. Het is haar streven vrouwen bewust te maken van de mogelijkheden van hun eigen gezicht. Vaak maken zij zich al jaren hetzelfde op, terwijl er veel meer uit te halen is, meestal zelfs met minder make-up. Daarom organiseert Bian Visagie laagdrempelige workshops waarin u de fijne kneepjes van het vak kunt leren. Al vele vrouwen hebben kennis gemaakt met Bian Visagie die andere vrouwen adviseren en te helpen met het maken van hun kleur keuze mbt tot hun make up in de vorm van een workshop. Nog steeds zijn er veel vrouwen zich al jaren hetzelfde opmaken, daar is niks mis mee maar er is zoveel meer mogelijk en dat hoeft geen uren te duren. Alleen al wat variatie in het gebruik van kleuren doet wonderen en met een beetje hulp van ons zie je er direct anders uit. Maar belangrijk is dat je jezelf blijft en daar streef ik naar, aldus Angela. Wat bijzonder is aan Bian Visagie is dat zij niet alleen workshops geven maar ook gespecialiseerd zijn in Jubileum feestjes, denk aan dames die 30, 40, 50 jaar worden en waar hun vriendinnen iets aparts voor willen organiseren. In een sfeervolle locatie te Elst gld. wordt de gezellige en leerzame workshop gegeven. En reken maar op een hoop plezier met elkaar. Maar ook vrijgezellenfeestjes zijn heel bijzonder, compleet met champagne en petit four.

Kosten
De kosten zijn 35,00 p.p. (minimaal 2 personen)
Duur: 1.5 tot max 2.5 uur (afhankelijk van het aantal personen)
Datum en dag in overleg (te plannen op maandag t/m donderdag overdag of s' avonds)
Door wie: de workshop wordt verzorgd door Angela van Bian-visagie
Locatie: Marga Klompélaan 30 te Elst gld.
Deze workshop is incl. kopje koffie/thee, gebruik van spiegel, kwastjes, reinigingsproducten, make-up etc.

Open chat
Voor vragen ? Stuur mij een berichtje
Hoi
Wat leuk dat je contact met mij opneemt.
Het kan zijn dat het even duurt maar zodra het mogelijk is beantwoord ik jouw app.
Tot gauw!
Met stralende groet, Angela
Bian-Visagie