Workshop visagie

Als je jezelf al jaren naar tevredenheid opmaakt, zie je vaak de mogelijkheden van je eigen gezicht niet meer.
In een ca. 2.5 uur durende workshop geeft Bian je een nieuwe kijk op jezelf. Een gediplomeerde visagist leert je een perfecte make-up aan te brengen, afgestemd op jouw gezicht.

Workshop Visagie
Als je jezelf al jaren naar tevredenheid opmaakt, zie je vaak de mogelijkheden van je eigen gezicht niet meer. In ca. 2 uur* durende workshop geeft Bian je een nieuwe kijk op jezelf. Een gediplomeerde visagist leert je een perfecte make-up aan te brengen, afgestemd op jouw gezicht. * duur workshop afhankelijk van het aantal dames.

Compleet programma
De workshop besteedt onder meer aandacht aan: gezichtsanalyse en kleurkeuze, het reinigen van de huid, het aanbrengen van een oog- en dagcrème, het accentueren van de oogmake-up, een dag- en avondmake-up; een perfecte wenkbrauw/lip/blush, eventueel een uitgaansmake-up.

Volledig verzorgd !
De workshop is incl. drankje en hapje. Leuk voor een bijzondere avond met familie, vrienden, kennissen vanuit hobby’s, of collega’s. Na een workshop is er gelegenheid tot verkoop van producten van PUPA. De workshop wordt gegeven op woensdag of donderdag avond in overleg met ons kan je een datum vastleggen. Bel óf mail voor meer informatie, data en beschikbare plaatsen!

Boek gelijk een workshop via SQINByCarola.

Kosten
De kosten zijn al vanaf € 20,00* p.p. én op de avond zelf ontvang je 10% korting bij aankoop van make-up producten. De workshop wordt verzorgd door Bian-visagie bij SQINByCarola te Elst gld.

Open chat
Voor vragen ? Stuur mij een berichtje
Hoi
Wat leuk dat je contact met mij opneemt.
Het kan zijn dat het even duurt maar zodra het mogelijk is beantwoord ik jouw app.
Tot gauw!
Met stralende groet, Angela
Bian-Visagie