Workshop visagie

Als je jezelf al jaren naar tevredenheid opmaakt, zie je vaak de mogelijkheden van je eigen gezicht niet meer.
In een ca. 2.5 uur durende workshop geeft Bian je een nieuwe kijk op jezelf. Een gediplomeerde visagist leert je een perfecte make-up aan te brengen, afgestemd op jouw gezicht.

Workshop Visagie
Als je jezelf al jaren naar tevredenheid opmaakt, zie je vaak de mogelijkheden van je eigen gezicht niet meer.
In ca. 2.5 uur* durende workshop geeft Bian je een nieuwe kijk op jezelf. Een gediplomeerde visagist leert je een perfecte make-up aan te brengen, afgestemd op jouw gezicht.
* duur workshop afhankelijk van het aantal dames.

Compleet programma
De workshop besteedt onder meer aandacht aan: gezichtsanalyse en kleurkeuze, het reinigen van de huid, het aanbrengen van een oog- en dagcrème, het accentueren van de oogmake-up, een dag- en avondmake-up; een perfecte wenkbrauw/lip/blush, eventueel een uitgaansmake-up.

Volledig verzorgd !
De workshop is incl. drankje en hapje. Leuk voor een bijzondere avond met familie, vrienden, kennissen vanuit hobby’s, of collega’s. Na een workshop is er gelegenheid tot verkoop van producten van PUPA. 
De workshop wordt gegeven op maandag t/m vrijdag in overleg met ons kunt u een datum vastleggen.
Bel of email (info@bian-visagie.nl) voor meer informatie, data en beschikbare plaatsen!

Kosten
De kosten zijn vanaf € 15,00* p.p. incl. een waardebon t.w.v. € 2,50 te besteden aan Pupa producten op de dag of avond zelf.
De workshop wordt verzorgd op onze eigen locatie te Elst gld en is inclusief hapjes en drankjes.
Een workshop voor grotere groepen (boven de 8 personen) is ook mogelijk. Bian-visagie zorgt dan voor extra visagisten en komen naar een door jou uitgekozen locatie**.
** Wij rekenen een bedrag van 50 euro voor personele kosten. Dit is exclusief kosten voor een externe locatie, hapjes en drankjes.