Over Bian-visagie

Dat professionele visagie niet alleen is weggelegd voor de sterren, bewijzen de toegankelijke workshops van Bian Visagie.

Drijvende kracht achter Bian Visagie is Angela Heukeshoven, zij is gediplomeerd visagiste en brengt sinds 2005 haar enthousiasme voor het vak in de praktijk.

Het is haar streven vrouwen bewust te maken van de mogelijkheden van hun eigen gezicht. Vaak maken zij zich al jaren hetzelfde op, terwijl er veel meer uit te halen is, meestal zelfs met minder make-up. Daarom organiseert Bian Visagie laagdrempelige workshops waarin u de fijne kneepjes van het vak kunt leren.

Al vele vrouwen hebben kennis gemaakt met Bian Visagie die andere vrouwen adviseren en te helpen met het maken van hun kleur keuze mbt tot hun make up in de vorm van een workshop.

Nog steeds zijn er veel vrouwen zich al jaren hetzelfde opmaken, daar is niks mis mee maar er is zoveel meer mogelijk en dat hoeft geen uren te duren. Alleen al wat variatie in het gebruik van kleuren doet wonderen en met een beetje hulp van ons zie je er direct anders uit. Maar belangrijk is dat je jezelf blijft en daar streef ik naar, aldus Angela.

Wat bijzonder is aan Bian Visagie is dat zij niet alleen workshops geven maar ook gespecialiseerd zijn in Jubileum feestjes, denk aan dames die 30, 40, 50 jaar worden en waar hun vriendinnen iets aparts voor willen organiseren. In een sfeervolle locatie te Elst gld. wordt de gezellige en leerzame workshop gegeven. En reken maar op een hoop plezier met elkaar. Maar ook vrijgezellenfeestjes zijn heel bijzonder, compleet met champagne en petit four.

Bian visagie geeft niet alleen workshops geven maar is ook gespecialiseerd in bruidsmake-up, make-up tbv modeshows en fotoshoots .Daarnaast werkt ze voor Omroep Gelderland.

Bian Visagie werkt met vanaf 2005 het Italiaanse merk PUPA waar ze officieel depositair van is.

In 2018 is Bian Visagie door Zankyou verkozen tot één van de 6 beste visagisten van Gelderland!

Ben je nieuwsgierig geworden bel gerust voor meer informatie. Zie daarvoor de contactinformatie onder aan deze pagina.

Open chat
Voor vragen ? Stuur mij een berichtje
Hoi
Wat leuk dat je contact met mij opneemt.
Het kan zijn dat het even duurt maar zodra het mogelijk is beantwoord ik jouw app.
Tot gauw!
Met stralende groet, Angela
Bian-Visagie